Alus renginiams;
Banketai;
Lauko kavinė vasaromis;
Alaus muziejus.
Esame aludariai - gaminame garsųjį "Čižo" alų, kuris yra lengvas, nefiltruotas ir gyvas, pagamintas pagal prosenelių tradicijas, su miško bičių medumi. Kadangi paveldėjome ne tik receptūrą, bet ir įrangą, namuose įkūrėme senųjų alaus gaminimo įrankių ekspoziciją. Tad galime pakviesti ir didesnį būrį žmonių ekskursijoms su degustacija.
Esame Europos Sąjungos projekto "Kulinarinis paveldas" ir Lietuvos projekto "Alaus kelias" dalyviai. Laukiame Jūsų gražiame krašte, tituluojamame kaip Lietuvos Šveicarija, apsuptame miškų, ežerų ir piliakalnių.
Alus renginiams;
Banketai;
Lauko kavinė vasaromis;
Alaus muziejus.