(0)

Atgaivinantis kūno ritualas vyrams „Titano galia“

Kaina
Nuo 60 €
Trukmė
60 min.

 

Amžinai skubantiems, neturintiems daug laiko ir paskendusiems begalėje reikalų vyrams padėsime nors trumpam atsipalaiduoti, užsimiršti ir pasirūpinti tik savimi su „Titano galia” tonizuojančiu ir atgaivinančiu kūno ritualu. Kūno ritualas „Titano galia” padės atsipalaiduoti, praskaidrinti mintis, atsikratyti streso ir atgauti jėgas! Puoselėjantis masažų kompleksas puikiai atpalaiduos raumenis ir mintis nuo streso bei emocinės įtampos.

Procedūrą sudaro: Kūno šveitimas + dušas + viso kūno masažas + įvyniojimas į kaukę.

Procedūros kaina ir trukmė:

60 € / 90 min.

Kitos patirtys
Pramoginis dažasvaidis
Dažasvydžio pramoga unikali tuo, kad užkrečia tiek mažus, tiek didelius. Pramoga organizuojama šalia sodybos, natūralioje miško aikštelėje. Dalyviai aprūpinami ginklais, šalmais, specialia apranga. Po žaidimo jūsų patogumui čia pat gaivus Šventosios vanduo ir karšta pirtelė.
Skaityti
Klasikinis veido masažas
Tai masažas, kuris efektyviai išlaiko sveiką, jaunatvišką elastingą odą. Masažas gerina kraujotaką, didina raumenų tonusą, mažina įtampą, nuovargį, galvos skausmus, gerina bendrą emocinę ir fizinę savijautą, apsaugo nuo raukšlių atsiradimo, didina odos lygumą ir stangrumą. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Poilsis sodyboje žiemos metu
Sodyba "Dzūkijos uoga" organizuoja laisvalaikio pramogas  gamtoje šaltuoju periodu Sodyba siūlo aktyvaus poilsio programas Dzūkijos nacionalinio parko gamtoje.  Daugiau informacijos apie pramogas:   kaimo turizmas žiemą >> Sodyba su pirtimi  >>  
Skaityti
pasiplaukiojimas irklentemis mini golfas
Skaityti
Daugiau (278)
Partneriai