(0)

Procedūra pigmentuotai veido odai

Kaina
Nuo 47 €
Trukmė
60

 

Procedūra skirta pigmentuotai, raukšlėtai odai. Procedūros metu naudojama profesionali itališka WORLD OF BEAUTY kosmetika. Procedūrai specialiai parinktos kosmetikos ir masažo dėka oda sudrėkinama, įgauna jaunatviško švytėjimo, tampa šviesesnė bei sumažinama pigmentacija. Naudojamų produktų sudėtyje yra tokie ingredientai, kaip migdolų rūgštis, nuo kurios nesilupa oda, nėra odos pažeidimų ar kitų šalutinių poveikių. Migdolų rūgštis tinka visų tipų odai. Procedūros metu jums atliks: demakiažą, atpalaiduojantį veido masažą, pilingą bei kaukę. Rekomenduojama procedūrą atlikti ne dažniau, kaip kas 3 savaites.

Procedūros kaina ir trukmė:

47 € / 60 min.

Kitos patirtys
Pirtis
Pasimėgaukite pirties malonumais šalia garsiosios Jurbarko rajono Raudonės pilies. 
Skaityti
MINI GOLF & FOOT GOLF
MINI GOLF & FOOT GOLF
Skaityti
Šaudymas iš lanko
Nėra viskas taip paprasta, kaip atrodo pažiūrėjus Robino Hudo filmą. Įtempti lanką gali ne kiekvienas. Tad akies taiklumą galės išmėginti tik "suaugę vaikai" nuo 16 metų. Minimalus šaudymo atstumas - 20 m. Šaudymo patarimų duos ar varžybas praves kvalifikuotas instruktorius.
Skaityti
Sakralinė pirtis
Pažintinė edukacinė pirties programa  SAKRALINĖ PIRTIS  (10 asmenų). Tai labai tyli, reikalaujanti didelio susikaupimo, pagarbos, bendravimo su savimi ir augalais, gilaus kūno apšilimo ir raumenų atpalaidavimo pirtis. Pirtį veda pirtininkas profesionalas. PLAČIAU APIE PROGRAMĄ Šiltos vandens vonelės kojoms. Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas, meditacija. Pirmo garo ritualas ir viso kūno...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai