(0)

Individualaus kvapo kūrimo edukacija su eteriniais eliejais

Susipažink su vietinėmis žolelėmis ir susikurk sau tinkantį kvapą, kuris po eduakcjos liks tau dovanų! 

Kitos patirtys
Pažintinė medaus ir midaus degustacija
Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.
Skaityti
Dzūkiškos bandos
Atostogaudami kaime, gamtos apsuptyje, netoli Geležūnų kaimo išbandykite edukacinę programą „Dzūkiškos bandos“. Programos trukmė 2 val., kurią gali mėgautis ir suaugę, ir vaikai. Šioje programoje susipažinsite: su bulvinių dzūkiškų bandų paruošimu ir kepimu ant kopūsto lapo duonkepės krosnyje; patys turėsite galimybę pašauti bandą nuo ližės krosnyje; su įvairiais bulvių patiekalais; kol...
Skaityti
Baidarių nuoma
Organizuojame baidarių žygius Šventosios, Širvintos ar Siesarties upėmis. Priklausomai nuo Jūsų nusiteikimo ir fizinio pasirengimo, suderinsime tinkamiausio sudėtingumo ir trukmės maršrutus. Plaukiantiems baidarėmis siūlome apsistoti nakvynei poilsiavietėje „Senaupė“ar sodyboje „Sidabrinė pieva“.
Skaityti
Irklenčių nuoma
Pripučiamų ir presuoto polietileno irklenčių nuoma Šventosios upe Anykščių rajone.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai