(0)

Plaustų nuoma

Kaina
Nuo 50 €
Veiklos laikotarpis
gegužė-rugsėjis

Norintiems pabendrauti, siūlome išbandyti žygį plaustu Šventosios kraštovaizdžio draustiniu. 7 km maršrutą įveikste per ~6 val. Pakeliui - viena įdomausių Šventosios vietų - Lašinių rėva (slenkstis) ir Jasiūno malūno liekanos.

Nuomojame 6, 10 ir 20 vietų plaustus (atitinkamai rekomenduojami plaukti iki 5, 7  ar 14 žmonių grupėms).

Kitos patirtys
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybos su malkomis kūrenama pirtimi kontaktai:  [email protected]    +37069963565 "Dzūkijos uogą" jjuosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas gamtoje.    
Skaityti
Kūno įvyniojimo ritualas su šokolado kauke “Šokoladinis sapnas”
Tai procedūra, kuri apsupa kūną aromato dvelksmu. Šokoladas susipynęs su vyšnių aromatu, atskleidžia kvapų gamas, kurios pakelia nuotaiką ir leidžia pasinerti į svajas. Kūno šveitimas atliekamas vyšnių šveitikliu - sudrėkina odą, panaikina negyvas kūno ląsteles. Šokolado kaukė kūnui pasižymi maitinamuoju bei detoksikuojančiu poveikiu. Oda tampa gaivi, lygi ir elastinga. Atpalaiduojantys masažo judesiai po įvyniojimo nuneša į ramybės oazę....
Skaityti
Sniego motociklai
Vištyčio sodybos šeimininkai ras Jums tinkamų žiemiškų paslaugų. Šaltu oru kraują kaitinti gali adrenalinas, kai apie šaltuką galvoti laiko tiesiog nelieka. Šitaip Jus sušildyti gali sniego motociklai, t ik turėkite omenyje, kad šaltis bus nebaisus, jei būsite su tinkama apranga bei avalyne. Didelis privalumas yra tas, kad nepaisant to, ar esate pradedantysis, ar senas žiemos pramogų vilkas, smagios akimirkos vis tiek aplankys.
Skaityti
Pažintinė kelionė baidarėmis
Dvivietėmis plastikinėmis baidarėmis organizuojamos 1-2 dienų pažintinės kelionės Ūlos, Merkio upėmis. Pirmos dienos žygis nuo Zervynų iki sodybos Trakiškių k. Plaukimo metu galima susipažinti su etnografiniais Zervynų, Mančiagirės, Žiūrų k. Plaukdami žavėsitės gamtos paminklais - Ūlos skardžiais tarp Zervynų ir Mančiagirės, šaltiniu "Ūlos akis". Antros dienos žygis nuo sodybos iki Puvočių k. Tai 2 val. plaukimas Ūla ir 1 val. Merkiu. Galima pratęsti plaukimą iki...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai