(0)

Apverstas namas Radailiai

Kaina
Nuo 5 €
Galimas amžius
Suaugusiems asmenims.
Veiklos laikotarpis
Kasdien 10.00 - 18.00 val. (Įleidžiame iki 17.30 val.)
Papildoma informacija
Įsigiję bilietą - galite išeiti pavalgyti šalia įsikūrusiame restorane „Radailių dvaras“ ir po to grįžti atgal pramogauti.

Aplankykite unikalią pramogą, kurioje iš naujo suvoksite supantį pasaulį ir patirsite neišdildomų pojūčių! 

APVERSTAS NAMAS RADAILIAI - tai ant stogo pastatytas namas, kuriame viskas apverčiama aukštyn kojom, žaismingai sujaukiant mūsų kasdienę rutiną ir pojūčius.

Ši relaksacinė erdvė skirta mums, iškamuotiems nusistovėjusios tvarkos ir įpročių, kad naujai pažvelgtume į komforto ir stabilumo poreikį. Apversti namai ir rūmai yra itin populiarios pramogos visame pasaulyje, nuo šiol norint išbandyti šią pramogą nereiks vykti į tolimąjį užsienį. Išbandykite šią pramogą!

Kitos patirtys
Ekskursija ir degustacija Lavender Village ūkyje
Lavender Village ūkyje vedamos ekskursijos, kurių metų svečiai supažindinami su ūkio atsiradimo istorija, levandų istorija, papasakojama, kaip daiginti, auginti, prižiūrėti augalus, kaip panaudoti levandas buityje ar kuriant dekoracijas. Ekskursija apima ir levandų degustavimą. Lankytojai gali paragauti arbatos, limonado, ledų, sausainių ar levandų keksiukų. Viskas gaminama namuose ir su meile, iš atrinktų produktų. Dažniausiai degustuojami 3 - 4 levandų skanėstai. Renginio...
Skaityti
Tradicinis šakočio arba duonos kepimas Lekėčiuose
Užsukite į Lekėčius pušynuose besislepiantį, mažą pakaunės zanavykų miestelį, tarp Šakių ir Kauno rajonų „rubežiaus“. Čia jūsų laukia jaukūs ir gražūs kulinarinės edukacijos namai, prasmingam laisvalaikio praleidimui, darbo ar mokslo kolektyvui, giminės ar draugų susibūrimui ar šiaip smagiai kompanijai, bet kokios šventės proga. Čia suprasite koks ypatingas yra maisto skonis į kurį įdėta daug rankų darbo ir šilumos.  ...
Skaityti
Šaudymas iš pneumatinio šautuvo
Šaudoma iš panakamai taiklaus, sportinio ginklo. Šaudymo atstumas: 10-20 m.
Skaityti
Vandens dviratis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo vandens dviračiu metu.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai