(0)

Kūno įvyniojimo ritualas su šokolado kauke “Šokoladinis sapnas”

Kaina
Nuo 60 €
Trukmė
2 val.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Tai procedūra, kuri apsupa kūną aromato dvelksmu. Šokoladas susipynęs su vyšnių aromatu, atskleidžia kvapų gamas, kurios pakelia nuotaiką ir leidžia pasinerti į svajas. Kūno šveitimas atliekamas vyšnių šveitikliu - sudrėkina odą, panaikina negyvas kūno ląsteles. Šokolado kaukė kūnui pasižymi maitinamuoju bei detoksikuojančiu poveikiu. Oda tampa gaivi, lygi ir elastinga. Atpalaiduojantys masažo judesiai po įvyniojimo nuneša į ramybės oazę.

Procedūrą sudaro: Pėdų vonelė + kūno šveitimas + įvyniojimas į šokolado kaukę + demakiažas (jeigu atliekamas veido masažas) + veido arba pėdų masažas (pasirinktinai) + dušas + masažas + fitoterapija (poilsis su arbata). 

Kitos patirtys
Sveikatinimo programa "Gamtos galios"
Geriausias būdas atgauti žvalumą, jėgas bei sveikatą - naturalių ryšių atstatymas su mus supančia aplinka, laikinę gamta.  Nors trumpam gyvensime pagal  Saulės ir Žemės  ir savo įgimtus ritmus, savo tempą. Tuo pagrįsta ši  programa, ji sudaryta iš dviejų dalių - išvykos ir pirties.
Skaityti
Kaimiško sūrio gimimas
Edukacinės programos ,,Kaimiško sūrio gimimas“ pasakojama sūrio atsiradimo istorija. Akcentuojami pagrindiniai lietuviško sūrio bruožai. Demonstruojama, kaip puode sutraukiama varškė, kaip slegiama spaustuvuose. Sūris gaminamas tik iš natūraliai rauginto karvės pieno. Beje, skaniausias pienas molinėse puodynėse. Pagal šį receptą pusiau saldus sūris Jurbarko krašte gaminamas labai seniai. Kol jis slegiasi, galėsite išbandyti savo...
Skaityti
Žygiai Žvelsos slėnyje
Sportinis – turistinis žygis Žvelsos slėniais organizuojamas nuo balandžio iki lapkričio. Šie slėniai žmonių mėgstami vadinti ,,mažąja Šveicarija“. Ypač gražu pavasarį, kuomet ima žaliuoti medžiai ir gausiai miško plotą padengia aitriai kvepiantys miškiniai česnakai, turintys vaistinių savybių. Kelionėje galima pamatyti įvairių laukinių žvėrių urvų, sekti jų takais. Atsiveriančios atodangos ir natūrali gamta pakeri kiekvieną. Žygio atstumą galima...
Skaityti
Baidarė (2 suaugę+1 vaikas)
 Irkluok, sportuok, gaudyk gerą nuotaiką ir nuostabias akimirkas Bebrusų ežere!
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai