(0)

Kūno įvyniojimo ritualas su šokolado kauke “Šokoladinis sapnas”

Kaina
Nuo 60 €
Trukmė
2 val.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Tai procedūra, kuri apsupa kūną aromato dvelksmu. Šokoladas susipynęs su vyšnių aromatu, atskleidžia kvapų gamas, kurios pakelia nuotaiką ir leidžia pasinerti į svajas. Kūno šveitimas atliekamas vyšnių šveitikliu - sudrėkina odą, panaikina negyvas kūno ląsteles. Šokolado kaukė kūnui pasižymi maitinamuoju bei detoksikuojančiu poveikiu. Oda tampa gaivi, lygi ir elastinga. Atpalaiduojantys masažo judesiai po įvyniojimo nuneša į ramybės oazę.

Procedūrą sudaro: Pėdų vonelė + kūno šveitimas + įvyniojimas į šokolado kaukę + demakiažas (jeigu atliekamas veido masažas) + veido arba pėdų masažas (pasirinktinai) + dušas + masažas + fitoterapija (poilsis su arbata). 

Kitos patirtys
Rusiška pirtis
Skaityti
"Viliojanti sveikatos diena"
Visą dieną malonios sveikatos palaikymo, atstatymo procedūros sujungtos į darnią visumą. Pradedamos ypatingos pirties procedūros, žolynų aromatų garas, kūno įšildymas. Kvapų terapija ir kūno bei emocinis aktyvinimas bei atpalaidavimas  lengvai pašildytoje pirtyje.  Antroje pirties stadijoje, dažniausiai baigiantis pirčiai atliekami masažai.
Skaityti
Pažintinius susitikimus su liaudies muzikantu – bandonininku Albinu Batavičiumi
Skaityti
Plaukimas baidarėmis
Organizuojame keliones baidarėmis Aukštaitijos nacionalinio parko ežerais ir upėmis. Siūlome įvairius maršrutus, kurių trukmė 3-5 val., diena, kelios dienos ar ilgiau. Nuvežame į maršruto pradžią ir parvežame pasibaigus kelionei.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai