(0)

Pėdų masažas

Kaina
Nuo 19 €
Trukmė
30 min.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Pėda yra savotiškas kūno žemėlapis. Pėdų masažas atitinka viso kūno ir vidaus organų masažą. Masažo metu stimuliuojami taškai, esantys pėdose, taip stengiamasi paveikti vidaus organų aktyvumą. Masažuotojo prisilietimas padės susigrąžinti vidinę harmoniją ir gerą savijautą.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.

Kitos patirtys
Šaudymo pramogos vaikams
Specialiai vaikams yra įrengtas tiras šaudymui iš dažasvydžio šautuvų. Iš pneumatinio šautuvo vaikai gali šaudyti iš gulimos padėties arba nuo atramos.
Skaityti
Šaudymas iš lankų
Tai Jūsų galimybė patirti dar neatrastus dalykus ir puikiai praleisti laiką pramogaujant. Šaudymas vyksta į taikinius keturiais lankais į apvalius popierinius taikinius. Instruktorius Jus pamokys, kaip reikia naudotis inventoriumi ir padės šaudymo metu.
Skaityti
Pirties programa “Angeliškas prisilietimas”
Pirties programa  ANGELIŠKAS PRISILIETIMAS  (2-4 asmenims) PLAČIAU APIE PROGRAMĄ Šiltos vandens vonelės kojoms. Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas. Aromaterapija. Vantų kvapų degustacija. Viso kūno pilingas  druska su augalais. Vanojimas lietuviškomis vantomis asmeniškai (4 asmenims pilno kūno vanojimas). Malonus poilsis pataluose. Šilta burbuline vonia JACUZZI....
Skaityti
Kubilas
Kviečiame atsipalaiduoti ir pasimėgauti sodyboje esančiu kubilu-jakuzzi. 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai