(0)

Klasikinis viso kūno masažas

Kaina
Nuo 45 €
Trukmė
60 min.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Masažas suteikia žvalumo, energijos, sugrąžina prarastas jėgas ir puikiai tinka atsigauti po sunkios darbo dienos. Dėl intensyvių šio masažo judesių suaktyvėja organizmo kraujotaka ir medžiagų apykaita.

Masažo stiprumas ir greitis pritaikomi individualiai pagal kiekvieno kliento būklę, nusiskundimus ir norimus rezultatus.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata. 

Kitos patirtys
Ožkų sūrių programa
„Edukacija – sūrio gamybos rodymas“ „Septynių rūšių ožkų pieno sūrių degustacija“ Šeimininkė organizuoja vienos valandos ekskursiją, kurios metu susipažinsite su ožkų ūkiu ir sūrine.
Skaityti
Pažink Labanorą! - pėsčiųjų žygis po Labanoro regioninį parką
Maloniai kviečiame vaikų grupes į pažintinį pėsčiųjų žygį po Labanoro regioninį parką . Žygio metu supažindinsime su Labanoro girios gamtos turtais, medžių gyvenimo keliu, išmoksime skaičiuoti jų metus, apkabinsime pušis, kurių amžius siekia kelis šimtus metų, aplankysime Stirnių pilkapius, grožėsimės miško ežerėliais ir puikiais vaizdais, patirsime dar daug visokių įdomybių. Žygį ves čia gimęs ir užaugęs, čia ir gyvenantis ketvirtos kartos eigulys...
Skaityti
Pažintinė medaus ir midaus degustacija
Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.
Skaityti
Lauko kubilas
Jūsų pageidaujamu laiku iškurenamas kubilas ar prileidžiamas šaltu gaivinančiu vandeniu.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai