(0)

Atpalaiduojantis viso kūno masažas

Kaina
Nuo 43 €
Trukmė
60 min.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Atpalaiduojantis masažas yra viena populiariausių masažo formų visame pasaulyje. Tai švelni, raminanti ir kūno harmoniją suteikianti procedūra, kuri padės Jums pailsėti po dienos darbų, nuimti stresą, įtampą ir pasinerti į teigiamų emocijų sūkurį.

Atpalaiduojantį masažą rekomenduojama atlikti žmonėms, kurie nuolat stresuoja, dirba sunkų protinį ar fizinį darbą yra nuolat pavargę, sunkiai atsipalaiduoja.

Masažas gerina kraujotaką, medžiagų apykaitą, regeneruoja raumenis, padeda atsipalaiduoti ir susigrąžinti prarastas dvasines bei fizines jėgas.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.

Kitos patirtys
Sausainių kepimo edukacija
Kepyklėlėje turėsite galimybę patys ruošti tešlą, formuoti sausainius, kepti ir ragauti. Šeimininkai Jums pasiūlys ekskursiją po parką, o taip pat supažindins su senais ar atkurtais namų apyvokos daiktais. Edukacijos metu sužinosite apie tradicinius lietuvių liaudies kepinius, medžio drožinius, skulptūras, jų paskirtį, vietą bei prasmę lietuvio gyvenime.
Skaityti
Šakočio gaminimo programa
Šakotis – šventinio stalo karalius. Be šio pyrago senovėje neapsieidavo nė vienos vestuvės. Kūlio Daubos kaime kepamo šakočio skonis sulaukdavęs puikių įvertinimų iš visos giminės ir draugų. Pats patiekalas sertifikuotas tautinio produkto paveldo ženklu. Pasiteisinęs močiutės receptas tebegyvuoja, viliamasi, kad jis bus perduotas būsimoms kartoms. Edukacijos metu ant laužo pabandysite išsikepti pyragą – medį (taip šakotį...
Skaityti
Lauko kubilas
Pasimėgaukite kubilo teikiamamais malonumais. Jūsų kūną ir mintis atpalaiduos ne tik karštas kubilo vanduo, bet ir atsiveriantys ežero toliai. 
Skaityti
Relaksacinė pirtis moterims
Relaksacinė pirtis  MOTERIMS  (10 asmenų). Šioje pirtyje viskas atliekama švelniai –  moteriškai . Temperatūros parenkamos ne per aukštos ir minkštos jautriai Jūsų odai. Švelnus garas palengva eina Jūsų oda. Šioje programoje, padedant pirtininkui, moterys viską daro pačios.  4 – 5 užėjimai  į pirtį. Gera nuotaika ir visiškas atsipalaidavimas – garantuoti! PLAČIAU APIE PROGRAMĄ...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai