(0)

Lauko kubilas

Kaina
Nuo 60 €

Jūsų pageidaujamu laiku iškurenamas kubilas ar prileidžiamas šaltu gaivinančiu vandeniu.

Kitos patirtys
Valtis su benzininiu varikliu
Valtis su irklais 1 val - 5 Eur,   1 diena - 15 Eur Valtis su benzininiu varikliu 1 val - 10 Eur,   1 diena - 30 Eur 
Skaityti
Ekskursija po stipriai veikiančias žemės vietoves
Šios ekskursijos tikslas ne tik aktyviai pajudėti, sužinoti, pasigrožėti ir pamatyti šias vietas, bet ir pabūti skirtingo stipraus žemės veikimo vietovėse, pasiekti vidinį nusiraminimą, pašalinti stresą, įtampą, kokybiškai pailsėti gamtoje. Meditacija ant Verpeto kalno, prie žynio akmens, alkoje, prie galingų ąžuolų, priesaikos pušies, stebuklingo ąžuolo, keturių kamienų eglės – tai  ypatingas  akmenų, ...
Skaityti
Nugaros masažas
Tai masažas, kurio metu atpalaiduojami įsitempę nugaros raumenys. Šis masažas apima visą nugarą: nuo pakaušio iki sėdmenų, jis ne tik sustiprins nugaros raumenis, bet ir nuims susikaupusią įtampą nugaroje ir pečių juostoje, suaktyvins kraujotaką, padės atsikratyti fizinių bei psichologinių sunkumų. Tai veikia kaip prevencinė priemonė gerai savijautai ir oriam gyvenimo būdui. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Orientacinės varžybos
Svečiuodamiesi galėsite suburti bendraminčių komandą ir įdomiai praleisti laiką gryname ore, gamtos apsuptyje. Prireiks ir pastabumo, ir sumanumo, o visas laikas dovanos geras emocijos ir įsimintinus įspūdžius. Galima rinktis net iš kelių trasos sudėtingumų.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai