(0)

Baidarių nuoma Dubysoje

Padubysio k., Vilkijos sen., LT-54205 Kauno r.
Kaina
Nuo 20 €
Trukmė
Nuo 2 val. iki 3 d. trukmės, priklausomai nuo maršruto
Veiklos laikotarpis
Sekmadieniais
Apranga
Labai svarbu turėti patogią aprangą ir avalynę. Būtina įsidėti vieną kitą rūbą, jei netyčia tektų išvirsti iš baidarės ir sušlapti. Būtina pasiimti kepuraitę ir akinius nuo saulės.
Papildoma informacija
Baidarės dvivietės. Nuomojantis 4 ir mažiau baidarių, transportavimas į išplaukimo vietą – mokamas. Transportavimo kaina nuo 5 €. Galimybė įsigyti neperšlampamų maišelių telefonui.

Slėnio krantus skalaujanti Dubysa – viena populiariausių ir gražiausių Lietuvos upių, miškais apaugusiais šlaitais, salpinėmis pievomis. Būtent todėl viena populiariausių pramogų – iškyla baidarėmis. Galima rinktis iš penkių skirtingo sudėtingumo trasų, todėl kasmet šią duburiuotą upę renkasi tiek vandens sporto entuziastai, tiek šeimos su vaikais.

Pasimėgavus plaukimu, poilsį galima pratęsti stovyklavietėje "Dubysa", kuri įrengta ant Dubysos upės kranto. Čia įrengtos pavėsinės, laužavietės, dušai, pirtis ir kubilas. Taip pat galima apsistoti namelio kambariukuose ar įsirengti savo stovyklavietę su palapinėmis.

Kitos patirtys
Kastinio, morkų saldainių ir giros gaminimas
„ Kastinio sukimo edukacinė programa “ Jos metu ne tik stebėsite, bet ir išmoksite susukti tikrą žemaitišką kastinį. Sužinosite visas jo sukimo gudrybes ir kaprizus, o ką susisuksite – tą pasiimsite lauktuvėms.. „ Giros gamybos ir morkų saldainių gamybos paslaptys “ Sužinosite, kuo duonos gira skiriasi nuo salyklinės giros, kokie yra girų gamybos būdai ir rūšys. Pamatysite kaip gaminami morkų...
Skaityti
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybą "Dzūkijos uoga" su malkomis kūrenama pirtimi juosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas.    
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalai
RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.
Skaityti
Garinės ir lietuviškos pirties kompleksas
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai