(0)

Baidarių nuoma Dubysoje

Padubysio k., Vilkijos sen., LT-54205 Kauno r.
Kaina
Nuo 20 €
Trukmė
Nuo 2 val. iki 3 d. trukmės, priklausomai nuo maršruto
Veiklos laikotarpis
Sekmadieniais
Apranga
Labai svarbu turėti patogią aprangą ir avalynę. Būtina įsidėti vieną kitą rūbą, jei netyčia tektų išvirsti iš baidarės ir sušlapti. Būtina pasiimti kepuraitę ir akinius nuo saulės.
Papildoma informacija
Baidarės dvivietės. Nuomojantis 4 ir mažiau baidarių, transportavimas į išplaukimo vietą – mokamas. Transportavimo kaina nuo 5 €. Galimybė įsigyti neperšlampamų maišelių telefonui.

Slėnio krantus skalaujanti Dubysa – viena populiariausių ir gražiausių Lietuvos upių, miškais apaugusiais šlaitais, salpinėmis pievomis. Būtent todėl viena populiariausių pramogų – iškyla baidarėmis. Galima rinktis iš penkių skirtingo sudėtingumo trasų, todėl kasmet šią duburiuotą upę renkasi tiek vandens sporto entuziastai, tiek šeimos su vaikais.

Pasimėgavus plaukimu, poilsį galima pratęsti stovyklavietėje "Dubysa", kuri įrengta ant Dubysos upės kranto. Čia įrengtos pavėsinės, laužavietės, dušai, pirtis ir kubilas. Taip pat galima apsistoti namelio kambariukuose ar įsirengti savo stovyklavietę su palapinėmis.

Kitos patirtys
Pokylio katamaranas (6-8 vietų)
Skaityti
Šaudymas iš lanko bei pneumatinio ginklo
Norintiems ekstremalesnių pojūčių siūlome išmėginti savo jėgas bei taiklumą šaudant iš pneumatinio ginklo, o norintys prisiminti vaikystę gali pasirinkti šaudymą iš lanko į stacionarius taikinius. Apmokysime kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindinsime su ginklais. Abi pramogos vykdomos lauke, esant geram orui.
Skaityti
Vaikų kambarys
Antrame Svetainės "Agluona" aukšte veikia vaikų kambarys su vaikučius prižiūrinčiu asmeniu.
Skaityti
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai