(0)

Baidarių nuoma Dubysoje

Padubysio k., Vilkijos sen., LT-54205 Kauno r.
Kaina
15 - 23 €
Trukmė
Nuo 2 val. iki 3 d. trukmės, priklausomai nuo maršruto
Veiklos laikotarpis
Visą savaitę
Apranga
Labai svarbu turėti patogią aprangą ir avalynę. Būtina įsidėti vieną kitą rūbą, jei netyčia tektų išvirsti iš baidarės ir sušlapti. Būtina pasiimti kepuraitę ir akinius nuo saulės.
Papildoma informacija
Baidarės dvivietės. Nuomojantis 4 ir mažiau baidarių, transportavimas į išplaukimo vietą – mokamas. Transportavimo kaina nuo 5 €. Galimybė įsigyti neperšlampamų maišelių telefonui.

Penkios skirtingos plaukimo baidarėmis trasos tiks net patiems išrankiausiems. Užtenka užsisakyti baidarių nuomą, o visais organizaciniais darbais bus pasirūpinta, tad svečiams beliks tik mėgautis iškyla. Norintys pratęsti poilsį kerinčios gamtos apylinkėse, po plaukimo, gali atsipalaiduoti stovyklavietėje esančioje pirtyje ar kubile bei apsistoti stovyklavietės namelyje.

Kitos patirtys
Vandens dviračiai, valtys
Populiari kaimo turizmo pramoga – dviviečiai vandens dviračiai. Tai įdomus, malonus ir sveikas poilsis, kai norisi aktyviai ir naudingai praleisti laiką. Atvykę į sodybą "Šniūrai" galėsite išsinuomoti vandens dviračius. Ši pramoga ypač tiks poroms, čiia galima surengti romantišką pasiplaukiojimą po ežero salas. Taip pat sodyboje rasite keturvietes plastikines valtis su irklais. Jomis galėsite aplankyti gražiąsias ežero salas, galėsite žvejoti...
Skaityti
Baidarių nuoma
Organizuojame baidarių žygius Šventosios, Širvintos ar Siesarties upėmis. Priklausomai nuo Jūsų nusiteikimo ir fizinio pasirengimo, suderinsime tinkamiausio sudėtingumo ir trukmės maršrutus. Plaukiantiems baidarėmis siūlome apsistoti nakvynei poilsiavietėje „Senaupė“ar sodyboje „Sidabrinė pieva“.
Skaityti
Pasivažinėjimas keturračiais motociklais
Skaityti
Pasikaitinkite kubile
Karštas kubilas, dar vadinamas japoniška pirtimi, yra labai naudingas sveikatai. Tai ne tik puiki pramoga visais metų laikais, bet ir sveikatos šaltinis. Sušilęs kūnas padeda geriau išsimiegoti, fizinis atsipalaidavimas padės pabėgti nuo streso ir nerimo. Pasimėgavę kubilų jausitės pailsėje, o ką kalbėti apie draugų kompaniją ir smagiai praleistą laiką. Atvykite į sodybą ir mėgaukitės papildomomis pramogomis.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai