(0)

Stovėjimo ant viniu praktikos

Stovėjimo basomis kojomis, ant specialiai padarytos vinių lentos, tai savotiška meditacija, tuo pačiu, galinga fiziologinio efekto ir dvasinės praktikos priemonė, kuri padeda stiprinti sveikatą, išvalyti sąmonę nuo įvairiausių priklausomybių, baimių, negatyvių minčių ir kitų teršalų. Ši praktika pakursto vidinę ugnį meilei, drąsai, grūdina valią, ryžtą piimti iššūkius ir juos lengviau suvaldyti.

Stovėjimo basomis ant vinių rato praktikas galima užsisakyti privačiam Jūsų renginiui, įmonės sąskrydžiui, festivaliui ar tiesiog norint išskirtinai praturtinti savo dieną. Pagal pageidavimą atvykstame į Jūsų pasirinktą vietą iš anksto susitarus.

Plačiau - https://vinetukaimas.lt/stovejimas-ant-viniu/

 

Kitos patirtys
Pasikaitinkite kubile
Karštas kubilas, dar vadinamas japoniška pirtimi, yra labai naudingas sveikatai. Tai ne tik puiki pramoga visais metų laikais, bet ir sveikatos šaltinis. Sušilęs kūnas padeda geriau išsimiegoti, fizinis atsipalaidavimas padės pabėgti nuo streso ir nerimo. Pasimėgavę kubilų jausitės pailsėje, o ką kalbėti apie draugų kompaniją ir smagiai praleistą laiką. Atvykite į sodybą ir mėgaukitės papildomomis pramogomis.
Skaityti
Dešimtvietis laivas
Kviečiame pasiplaukioti dešimtviečiu laivu ir pajausti vieno švariausių Lietuvos ežerų - Dusios grožį. 
Skaityti
Šaudymas į skriejančias lėkšteles „50 taikinių“
Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims. „50 taikinių“ programa labiausiai tinka tiems, kurie jau yra laikę rankoje ginklą, yra ištvermingesni, medžiotojai ar...
Skaityti
Anticeliulitinė procedūra su CH 1, 2, 3 serumais ir įvyniojimu
  Šios procedūros dėka suskaldomas poodinis riebalinis audinys, išvalomi toksinai, reguliuojama žarnyno veikla, maitinami gilieji odos audiniai, skatina kraujo priplūdimą į audinius, gerina medžiagų apykaitą, spartina riebalų deginimo procesus (lipolizę), skatina kolageno ir elastino gamybą, lėtina odos senėjimo procesus, taip pat padeda sumažinti randus bei strijas. Dėl geresnio deguonies tiekimo suminkštėja audiniai, odos spalva pagražėja, atjaunėja, dingsta...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai