(0)

Plaukimas baidarėmis Danės upe

Kaina
Nuo 40 €

Vinetu kaime - siūlome baidarių nuomos paslaugas bei turistinius plaukimus baidarėmis Minijos upe ar Akmenos – Danės upe. Turime įvairaus sudėtingumo baidarių maršutų,  nuo 2 val. iki 3 dienų trūkmės.

Plaukimas baidarėmis Danės upe:

  • Nuo Vinetu kaimo iki Kretingalės tilto ( Apie 2 val. maršrutas)
  • Nuo Vinetu kaimo iki Žaliojo slėnio, Purmalių sodai Klaipėda. ( apie 5-6 val. maršrutas)
  • Nuo Vinetu kaimo iki Klaipėdos senamiesčio širdies burlaivio Meridianas. ( apie 7 val. maršrutas)

*Vasaros metu Danės upė pavirsta į džiungles, kuriose supa medžių koridoriai, įkritę medžiai, šakos, natūrali gamta, lelijos ir kita augmenija. Todėl rekomenduojame įvertinti, kad šis plaukimas baidarėmis bus sudėtingesnis ir pareikalaus ištvermės, bet bus unikalus su gamtos iššūkiais.

Taip pat, galima plaukimui pasirinkti Jūsų siūlomą upę ir maršrutą Žemaitijos regijone. Galima žygiui pasirinkti pažintinę ekskursiją baidare ar kanoja po Klaipėdą ir jos apylinkes.

Kitos patirtys
Šakočio gaminimo programa
Šakotis – šventinio stalo karalius. Be šio pyrago senovėje neapsieidavo nė vienos vestuvės. Kūlio Daubos kaime kepamo šakočio skonis sulaukdavęs puikių įvertinimų iš visos giminės ir draugų. Pats patiekalas sertifikuotas tautinio produkto paveldo ženklu. Pasiteisinęs močiutės receptas tebegyvuoja, viliamasi, kad jis bus perduotas būsimoms kartoms. Edukacijos metu ant laužo pabandysite išsikepti pyragą – medį (taip šakotį...
Skaityti
Futbolo golfas
Tiems, kam mieliau paspardyti kamuolį, siūlome išbandyti naują sporto šaką. Futbolo golfas, kaip ir disko golfas, puikiai tinka visiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms. Tai azartiškas, smagus užsiėmimas, tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms.  Žaidžiama pagal tradicinio golfo taisykles. Tik vietoje kamuoliuko ir lazdų naudojamas futbolo kamuolys. Tikslas yra iš kuo mažiau bandymų įspirti kamuolį į tam skirtą duobutę.
Skaityti
Baltiška pirtis
„Geriau vieną kartą išbandyti, negu šimtą kartų išgirsti”! – labiausiai tinkantis posakis šiai pramogai. Kviečiame vakarą praleisti Lietuviškoje pirtyje, dar kitaip vadinamoje – baltiška pirtimi. Pirtininkai Greta ir Konradas sudaužys į šipulius visus mitus apie pirtį ir net didžiausius pirties nemėgėjus pavers šios procedūros aistruoliais. Vakaro metu suprasite, kiek daug gajų ir tikrai klaidingų teiginių...
Skaityti
MINI GOLF & FOOT GOLF
MINI GOLF & FOOT GOLF
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai