(0)

Baidarių nuoma

Trukmė
2-3 val., 4-5 val., 5-7 val.

Dubysa – viena populiariausių ir gražiausių Lietuvos upių, todėl kasmet šią upę renkasi tiek vandens sporto entuziastai, tiek šeimos su vaikais.

Kviečiame į puikią komandinę pramogą – plaukti ,,Joli“ baidarėmis Dubysos upe.

Kaina:

V-VI 30€ vnt.

VII-IV 25€ vnt.

Siūlomi maršrutai:

Kelmė – Tytuvėnų tiltas – Lyduvėnų tiltas 20 km, trukmė 5-7 val.

Motokroso trasa – Lyduvėnų tiltas 16 km, trukmė 4-5 val.

Motokroso trasa – Zakeliškės 8 km, 2-3 val.

Transportavimas 3€.

Liemenės nemokamai.

Iš sodybos pristatome į maršruto pradžią ir atgal.

Jums pageidaujant lauktų iškūrenta pirtelė 70€, kubilas 50€, miegamieji 15€, vakarienė kazane ant laužo 6€, karšti pusryčiai 5€.

Malkos 5€.

Rezervacijos kaina sutartinė. Išrašome sąskaitas.

Adresas Kryžbarko 3, Kelmės r. Tel. 860564748.

Kitos patirtys
Naktinis plaukimas baidarėmis Dzūkijoje iki 18 žmonių grupėms
Naktinis plaukimas baidarėmis Dzūkijoje ir poilsis gražioje  sodyboje prie Druskininkų . Plaukimas baidarėmis Ūla ir Merkiu naktį. Organizuojame plaukimą baidarėmis naktį 12-18 žmonių grupėms. Atplaukus lauks sodyba su pirtimi .Apgyvendiname stilingoje sodyboje  Varėnos rajono pušynuose, netoli Druskininkų kurorto. Baidarių turai  su sodybos nuoma Varėnos rajone  ir aktyvaus laisvalaikio pramogos šeimoms. Organizuojame aktyvaus...
Skaityti
Baidarių nuoma
Baidarės, tai puiki pramoga, norint aktyviai, įdomiai ir linksmai praleisti laisvalaikį. Kadangi greta sodybos yra ežeras, galima surengti pažintinį pasiplaukiojimą po ežero salas arba lenktynės jame. Taip pat galima rengti žygius upėmis.
Skaityti
Edukacinė programa moksleiviams "Vaikų Velykėlės"
Skaityti
Pirtininkės paslaugos
Nijolė yra masinių švenčių režisierė. Rengia bei veda šventinius pirties vakarus, kuriuose gali būti ir didesnis žmonių skaičius. Puikiai suvokia, kokią didžiulę svarbą turi ne tik fizinė sveikata, bet ir mūsų dvasinė būsena, proto ir širdies harmonija, žmogiška laimė, pirtyje rengia įvairias asmeninių ir kalendorinių švenčių apeiginius pirties vakarus.  Užsisakius Nijolės paslaugas mūsų pirtyje, taikoma nuolaida .
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai