(0)

Masažai sodyboje "Sveikatinimas kaime"

Aš - Loreta Mieliauskienė, esu masažuotoja daugiau nei 15 metų. Praktikuoju tailandietišką, taurinę, energetinę terapiją kaime. Susisiekite su manimi ir tikrai išspręsime Jūsų sveikatos problemą ar tiesiog maloniai atsipalaiduosime.

Visus mano atliekamus masažus galite rasti ČIA.

Kitos patirtys
Medaus kelias nuo žiedo iki vartotojo
  Nieko nėra nuostabesni, kaip pajusti bičių dūzgesį. Susipažinti su bičių gyvenimu, sužinoti apie bičių naudą žmonėms, jų gaminamus produktus: medų, duoną, žiedadulkes, bičių pienelį, pikį, bei vašką. Net garsiausi, geriausi, gudriausi bitininkai niekad neatsisako pakalbėti apie bitininkystę. Padėti pradedančiam, paaiškinti neišmanančiam, tad visada galit drąsiai prašyti pagalbos. Ją tikrai gausite pas bitininkus, profesionalus Ramūną ir Rimtautą....
Skaityti
Dzūkiškų patiekalų edukacijos
Vykdomos kulinarinio paveldo degustacijos ir edukacijos - didžiausias malonumas, kartu padedant šeimininkei, pasigaminti dzūkišką patiekalą senovinėje duonkepėje krosnyje! Turbūt net nesapnavote, kad iš grikinių miltų galima iškepti nuostabiai kvapnų ir skanų grikinį pyragą? Pieskiniai dzūkai mokėjo iškepti. Išmoko šeimininkė iš Marcinkonių močiučių „grikinį babkų“ iškepti. Kaip dzūkai sako – dzidelio mokslo...
Skaityti
Pirtis ir kubilas
Sodyboje įrengta pirtis, kubilas. Galima užsisakyti profesionalaus pirtininko paslaugas. Pirtyje patirti malonumai ir švarus šaltinio vanduo dviejuose dideliuose tvenkiniuose padės susigrąžinti jėgas ir žvalumą.
Skaityti
Pirtis
Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis. Puikiai tiks gimtadieniui atšvęsti ar tiesiog pailsėti po sunkios darbo dienos. Pirties name įrengta salė talpinanti 15 žmonių, aprūpinta visais patogumais.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai