(0)

Maisto gaminimas pečiuje

Kaina
Nuo 15 €
Trukmė
2 valandos
Galimas amžius
nuo 3 iki 100 metų :)
Apranga
Laisvalaikio

Maisto gaminimas pečiuje

"Dzūkijos uoga" sodyba nuomai organizuoja maisto gaminimo pečiuje ir  ant laužo edukacijas.

Edukaciniai maisto gaminimo pečiuje užsiėmimai 8-15 poiosiautojų grupėms. Maisto  ruošimas tikrame "Pompėjos" tipo moliniame picų pečiuje  sodybos Dzūkijoje kieme.

Tikras plovas kazane ant laužo, Picų kepimo pramoga ir kiti  sodybos su maistu  pasiūlymai  sudomins   tiek ir suaugusius, tiek ir vaikus. Programos trukmė - nuo 2 iki 3 valandų.Tai puikus vakaro praleidimas šeimoms. Na ir žinoma sotus bei skanus:)  Laukiame gurmanų!

 

Patiekalai pečiuje

 

Kulinariniai maisto gaminimo užsiėmimai sodybos Druskininkų kaimynistėje.

Daugiau apie pramogas ir Dzūkijos lankytinas vietas čia

Sekite mus Facebook! 

Kitos patirtys
Šaudymo pramogos vaikams
Specialiai vaikams yra įrengtas tiras šaudymui iš dažasvydžio šautuvų. Iš pneumatinio šautuvo vaikai gali šaudyti iš gulimos padėties arba nuo atramos.
Skaityti
Pirtis
Sodyboje “Esina”, ant ežero kranto įrengta puiki pirtis. Pagrindinė pirties patalpa talpina iki 10 žmonių. Įrengtas dušas bei jaukus kambarėlis, kuriame galima maloniai pabendrauti.
Skaityti
Kubilas - lauko pirtis
Sodyboje yra dvi lauko pirtys – kubilai. Juose vanduo įkaitinamas iki 39 – 45 Celsijaus laipsnių, tad mėgautis šiluma gryname ore, po atviru dangumi ir grožėtis gamtos vaizdais galima net per didžiausius žiemos šalčius. Didesniame kubile vienu metu gali kaitintis iki 10 asmenų, mažesniame – iki 7.
Skaityti
Žuvies kelias
Edukacijų metu lankytojai pakviečiami įsitaisyti pavėsinėje su paruošta žuvimi, vandeniu su citrina ar pagal pageidavimą pavaišinami arbata ir kava. Pirmiausia svečių laukia pristatymas su „Power point“ skaidrėmis, pasakojama kaip veikla vykdoma, pateikiamos nuotraukos (žuvies produkcija, akimirkos iš Kuršių marių, įdomių žuvies laimikių  pavyzdžiai ir kt.). Kita dalis – gyvai išdarinėjamas karšis ir ruošiamas rūkinimui...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai