(0)

"Grūdo kelias" (miškas + muziejus + paskaita)

Miegamų vietų skaičius
10 - 60
Kaina
Nuo 18 €
Trukmė
3

Kūno ir sielos  kelionė po medžių ir akmenų  karalystę. Apsilankysite miške, akmenų labirinte. Pabūvosite prie stebuklingo, norus pildančio, net 7 kamienų Ąžuolo, kuriam 300 metų!

Pažintinis apsilankymas vandens malūno kuris pastatytas 1851 m., muziejuje. Kartu su gidu prariedėsime visą grūdo kelią, susipažinsime su “Angelų Malūno” istorija. Patys savo rankomis paliesite visus autentiškus malūno įrengimus.

Paskaita apie Lietuvišką gerąją pirtį. . Sužinosite apie pirties mikroklimatą, temperatūrą, krosnis, gultus, ventiliaciją, kvapus, vantas ir pirties procesus. Neišplėstinė programa – bendros žinios. Supažindinimas vyksta pirtyje ir priepirtyje.

Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.

 

Žmonių kiekis: nuo 10 žmonių.

Lankymas: Visi metų laikai. Iš anksto sutarus.

Trukmė: apie 3 val.

Kaina: 18 Eur asmeniui.

Kitos patirtys
Šaudymas į skriejančias lėkšteles „50 taikinių“
Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims. „50 taikinių“ programa labiausiai tinka tiems, kurie jau yra laikę rankoje ginklą, yra ištvermingesni, medžiotojai ar...
Skaityti
MINI GOLF & FOOT GOLF
MINI GOLF & FOOT GOLF
Skaityti
Irklenčių nuoma
Sodyba įsikūrusi ant ežero kranto, todėl vasarą čia ilsėtis svajotų kiekvienas. Sparčiai populiarėjant irklentėms, ši sodyba taip pat jų įsigyjo. Nuo šiol kiekvienas gali sodyboje išsinuomoti irklentes ir išmėginti šią įdomią pramogą.
Skaityti
Aukštaitiška garinė pirtis
Siūlome įsigyti mėnesinį abonementą ir vienkartinį kuponą. Gera dovana draugui, kolektyvui, šeimos nariui.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai