(0)

Kryžbarko cepelinai autentiškoje kaimo turizmo sodyboje

Trukmė
2 val.
Papildoma informacija
Priimame ne mažesnes kaip 20 žmonių grupes. Kaina sutartinė.

Kaip edukacijos metu mes leisime laiką drauge:

  • Susipažinsime su cepelinų istorija.
  • Susipažinsime ir patys išmėginsime cepelinų kelią iki lėkštės.
  • Rinksime dailiausią cepeliną.
  • Degustuosime pačių rankomis padarytus cepelinus, mėgausimės arbata iš lauko žolelių, skanausime vietinių ūkininkų išspaustu sūriu su šviežiu medučiu. 

Sodyboje Jus sutiksime su smagia muzika ir žaidimais!

Kitos patirtys
Valtis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo valtimi metu. 
Skaityti
Stovėjimo ant viniu praktikos
Stovėjimo basomis kojomis, ant specialiai padarytos  vinių lentos , tai savotiška meditacija, tuo pačiu, galinga fiziologinio efekto ir dvasinės praktikos priemonė, kuri padeda stiprinti sveikatą, išvalyti sąmonę nuo įvairiausių priklausomybių, baimių, negatyvių minčių ir kitų teršalų. Ši praktika pakursto vidinę ugnį meilei, drąsai, grūdina valią, ryžtą piimti iššūkius ir juos lengviau suvaldyti. Stovėjimo basomis ant vinių rato...
Skaityti
Proginis keltas "Švyturys"
Pasiplaukiojimas pramoginiu keltu "Švyturys" po Bebrusų ežerą paįvairins Jūsų laisvalaikį ar šventę. Nuostabiame ežero gamtovaizdyje galėsite įamžinti gražiausias savo šventes ar poilsio akimirkas. Kartu su pasiplaukiojimu galėsite ant denio išsikepti šašlyko, pasikaitinti kelte esančioje saunoje ar atsigaivinti išsimaudant ežere. 
Skaityti
Lino kelias
Atostogaudami kaime, Geležūnų kaime, nepraleiskite progos sužinoti istoriją apie Lino kelią. Edukacinės programos trukmė 1,5 val. Programa skirta vaikams ir suaugusiems. Paslaugos, kurios yra išvardintos apačioje yra užsakoma iš anksto. Šioje programoje: pamatysite teatralizuotą lino kelią, kurį pristatys Nemajūnų bendruomenės santalkos etnografinis ansamblis; susipažinsite su senoviniais darbo įrankiais, galėsite patys pabandyti su jais dirbti;...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai