(0)

Baidarių nuoma

Organizuojame baidarių žygius Šventosios, Širvintos ar Siesarties upėmis. Priklausomai nuo Jūsų nusiteikimo ir fizinio pasirengimo, suderinsime tinkamiausio sudėtingumo ir trukmės maršrutus. Plaukiantiems baidarėmis siūlome apsistoti nakvynei poilsiavietėje „Senaupė“ar sodyboje „Sidabrinė pieva“.

Kitos patirtys
Sveikatinimo programa "Gamtos galios"
Geriausias būdas atgauti žvalumą, jėgas bei sveikatą - naturalių ryšių atstatymas su mus supančia aplinka, laikinę gamta.  Nors trumpam gyvensime pagal  Saulės ir Žemės  ir savo įgimtus ritmus, savo tempą. Tuo pagrįsta ši  programa, ji sudaryta iš dviejų dalių - išvykos ir pirties.
Skaityti
Disko golfas
DISKO GOLFAS panašus į tradicinį golfą, tik vietoje kamuoliuko ir lazdų žaidėjai naudoja diskus (skraidančias lėkštesė), o taikiniu yra specialus krepšys. Žaidžiant DISKO GOLFĄ verda džiaugsmo bei nusivylimo emocijos, kaip ir kitame mums įprastame sporte (pvz. pataikius lemiamą metimą krepšinyje ar praleidus įvartį futbole). Tačiau yra ir skirtumų. DISKO GOLFAS nereikalauja lygios su nupjauta žole aikštelės, nereikia net varžovo, kad tobulintumėte savo...
Skaityti
Keturračių nuoma
Skaityti
Ožkų sūrių programa
„Edukacija – sūrio gamybos rodymas“ „Septynių rūšių ožkų pieno sūrių degustacija“ Šeimininkė organizuoja vienos valandos ekskursiją, kurios metu susipažinsite su ožkų ūkiu ir sūrine.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai