(0)

Lietuviškos pirties malonumai

Miegamų vietų skaičius
1 - 15
Kaina
Nuo 60 €
Trukmė
Iki 3 val.
Galimas amžius
Neribojama
Veiklos laikotarpis
Ištisus metus
Papildoma informacija
Yra galimybė išsinuomoti kubilą bei naudotis vandens kaskadų teikiamais malonumais.

Ant sraunaus Kirkšnovės upelio šlaito stovi tradicinė Senoji pirtis su erdvia lauko teritorija bei itin talpiomis pavėsinėmis. Kalbama, kad ši pirtis yra viena seniausių vidurio Lietuvoje! Norintiems privatumo bei mėgstantiems pasidžiaugti pirties teikiamais malonumais – idealus pasirinkimas, ypač, kai visai netoliese stovi kubilas ir krenta įspūdingos vandens kaskados.

Kitos patirtys
Plaukimas triviete kanoja
Skaityti
Teatralizuotos šventės vaikams
Jūsų gimtadienių, krikštynų, išleistuvių šventes galime paversti stebuklingomis! Spalvingi pasakų personažai žais, šoks, dainuos su Jūsų svečiais, dekoruos vaikučiams veidelius, rengs lelių teatro pasirodymus, organizuos kūrybines dirbtuvėles, ves pramogines, sportines varžytuves ir vaikams ir tėveliams bei užtikrins šventinę nuotaiką :) 
Skaityti
Pirtininkės paslaugos
Nijolė yra masinių švenčių režisierė. Rengia bei veda šventinius pirties vakarus, kuriuose gali būti ir didesnis žmonių skaičius. Puikiai suvokia, kokią didžiulę svarbą turi ne tik fizinė sveikata, bet ir mūsų dvasinė būsena, proto ir širdies harmonija, žmogiška laimė, pirtyje rengia įvairias asmeninių ir kalendorinių švenčių apeiginius pirties vakarus.  Užsisakius Nijolės paslaugas mūsų pirtyje, taikoma nuolaida .
Skaityti
Lietuviškas midus
Atvykę svečiai turės galimybę aplankyti gamybos patalpas bei rūsius, kuriuose laikomi ir brandinami midūs ir midaus gėrimai. Sužinosite, kokie technologiniai procesai vyksta gamybos metu ir kokios žaliavos bei ingredientai naudojami midaus gamybai. Rūsiuose sklindantys įvairūs medaus bei žolelių kvapai dar labiau sustiprins pojūčius ir padidins patirtą įspūdį. Svarbu žinoti, kad svečiai į gamybos patalpas priimami tik darbo dienomis. Šeštadienį visi kviečiami apsilankyti...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai