(0)

Didžioji pirtis su šalto vandens statinėmis

Miegamų vietų skaičius
1 - 30
Kaina
80 - 100 €
Trukmė
3-4val.
Papildoma informacija
Pirtis nuomojama tik kartu su namu, kurio kaina priklauso nuo svečių skaičiaus ir laikotarpio.

Didžioji pirtis su šalto vandens statinėmis suteiks visą glėbį gerų emocijų jūsų kompanijai. Į pirties malonumus įskaičiuotos vantos, kepurėlės ir didelės lininės palkodės apsigaubti kiekvienam.

Kitos patirtys
Apeiginė pirtis
Pirtis –  pasikeitimų vieta ir veiksmas, kur žaibiškai greitai vyksta oro, vandens, ugnies  ir augaluose sukauptos saulės energijos pasikeitimai. Tai labai stipriai veikia mūsų kūną, jo sveikatą.
Skaityti
Dažasvydis
Visus, mėgstančius aktyviai leisti laiką gamtoje, kviečiame išmėginti azartišką DAŽASVYDŽIO pramogą kaimo turizmo sodyboje "ŠARVILIS"!
Skaityti
Pramoginis dažasvaidis
Dažasvydžio pramoga unikali tuo, kad užkrečia tiek mažus, tiek didelius. Pramoga organizuojama šalia sodybos, natūralioje miško aikštelėje. Dalyviai aprūpinami ginklais, šalmais, specialia apranga. Po žaidimo jūsų patogumui čia pat gaivus Šventosios vanduo ir karšta pirtelė.
Skaityti
Tradicinis karaimų patiekalas
Tikruose karaimų bendruomenės namuose, dalyvaujant vienos iš mažiausios tautinės mažumos Lietuvoje ir Trakuose – karaimų atstovui, kviečiame susipažinti su karaimų gyvenimo būdu, tradicijomis, papročiais. Sužinosite apie tradicinius, žinomiausius karaimų patiekalus, pasidžiaugsite pačių paruoštu kibinu ir kitų patiekalų gardumu.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai