(0)

Kūrybiniai mergvakariai

Miegamų vietų skaičius
1 - 6
Trukmė
3-4 val. (galimas ilgesnis pasibuvimas) turime 6 miegamas vietas (papildomai galime pasiūlyti dar 6 kitoje patalpoje)))
Veiklos laikotarpis
visus metus
Papildoma informacija
+370 615 57907 / [email protected]

Pasibuvimas geriausių draugų apsuptyje gali būti įdomus ir prasmingas. Kūrybinio mergvakario metu atliekame arbatos gėrimo ritualą, atveriame pasaulio išminties skrynelę, rašome linkėjimus ant jūros akmenėlių. Šiltai pabendravę keliaujame į meno pamoką. Veliame veltinio šalį, piešiame ant šilko arba kuriame porcelianinių puodelių rinkinį nuotakai. Etnografiniuose mergvakariuose kuriame ritualinę pirtelę, supažindiname su senoviniais lietuvių vestuvių  papročiais, tradicijomis, dalijamės protėvių išmintimi. Kartu gaminame menišką dovaną nuotakai. Programos trukmė 3-4 val. (sodyboje galimas ilgesnis pasibuvimas).

Apie sodybą: https://vimeo.com/440655463

Kitos patirtys
Baidarių nuoma
Dubysa – viena populiariausių ir gražiausių Lietuvos upių, todėl kasmet šią upę renkasi tiek vandens sporto entuziastai, tiek šeimos su vaikais. Kviečiame į puikią komandinę pramogą – plaukti ,,Joli“ baidarėmis Dubysos upe. Kaina: V-VI 30€ vnt. VII-IV 25€ vnt. Siūlomi maršrutai: Kelmė – Tytuvėnų tiltas – Lyduvėnų tiltas 20 km, trukmė 5-7 val. Motokroso trasa – Lyduvėnų tiltas 16 km,...
Skaityti
Tradicinis karaimų patiekalas
Tikruose karaimų bendruomenės namuose, dalyvaujant vienos iš mažiausios tautinės mažumos Lietuvoje ir Trakuose – karaimų atstovui, kviečiame susipažinti su karaimų gyvenimo būdu, tradicijomis, papročiais. Sužinosite apie tradicinius, žinomiausius karaimų patiekalus, pasidžiaugsite pačių paruoštu kibinu ir kitų patiekalų gardumu.
Skaityti
Alaus degustacija
Skaityti
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai