(0)

Plaukimas baidarėmis Ūla,Merkiu ir Grūda

Miegamų vietų skaičius
8 - 18
Kaina
15 - 20 €
Trukmė
2-5 valandos
Galimas amžius
neribojamas
Veiklos laikotarpis
balandis - spalis
Apranga
sportinė, patogi

Baidarių nuoma Dzūkijoje su sodyba ir pirtimi

"Dzūkijos uoga" sodyba organizuoja plaukimą baidarėmis ir plaustais  10 - 18 žmonių kolektyvams Ūla, Grūda ir Merkiu. Sudarome plaukimo maršrutus, esant pageidavimui - palydime visu maršrutu. Organizuojame svečių atvežimą iš sodybos į plaukimo pradžią ir pasiėmimą atplaukus. Nuomojame visą sodybą 12- 18 žm. grupėms. Po plaukimo baidarėmis galima užsisakyti sodybos pirtį.  Nuomojame sodybą įmonės renginiui.

Dėl baidarių ir sodybos nuomos Dzūkijoje susiekite su mumis tiesiogiai  

Baidarių nuoma

Dėl plaukimo baidarėmis su poilsiu sodyboje kreipkitės: [email protected]  +37069963565

Čia galima virtualiai pasivaikščioti po prabangią sodybą Dzūkijos miškų ir upių apsuptyje. Puikios atostogos su vaikais Lietuvoje laukia jūsų!

Plaukimas baidarėmis Youtube >>

 

 

Kitos patirtys
Boulingas
Sodyba „Karpynė“ siūlo daugelio pamėgtas pramogas. Boulingo ir biliardo mėgėjams įrengta netradicinio interjero erdvė su biliardo stalu bei 4 takelių boulingu. Daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Šaudymas iš lanko
Nėra viskas taip paprasta, kaip atrodo pažiūrėjus Robino Hudo filmą. Įtempti lanką gali ne kiekvienas. Tad akies taiklumą galės išmėginti tik "suaugę vaikai" nuo 16 metų. Minimalus šaudymo atstumas - 20 m. Šaudymo patarimų duos ar varžybas praves kvalifikuotas instruktorius.
Skaityti
Baseinas
Apie vidaus baseiną daugiau informacijos ČIA Apie lauko baseiną daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Kibinų edukacinė programa
Pristatymo metu trumpai papasakojamos karaimų patiekalų savybės, parodomas gamybos procesas, diskutuojama, atsakoma į svečių klausimus. Suteikiama galimybė pamatyti gaminimo procesą ir paragauti tautinio paveldo patiekalo, gaminto Jūsų akivaizdoje, kibinų.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai