(0)

Pramoginis tiras

Miegamų vietų skaičius
5 - 25
Papildoma informacija
Kaina sutartinė, priklausomai nuo grupės dydžio.

Sodybos šeimininkai kviečia lankytojus pasinaudoti naujai įrengta tiro šaudykla.

Planuojate švęsti „Medžiotojų sostinėje“, tačiau neturite idėjų, kaip užimti savo svečius? Pasinaudokite šia pramoga – šaudymą į taikinius mėgsta tiek vyrai, tiek moterys! Šaudyklos privalumas – stogas dalyviams, lietaus atveju liksite sausi! 

Kitos patirtys
Kalėdiniai renginiai
Ir tu gali išgirsti … Kaip šnara angelų sparnai.. Kaip kepa krosnyje meduoliai… Kaip atveria duris gerumas… Kaip tavęs laukia Kalėda… Vėjų fėja kviečia vaikus patirti tikrą Kalėdų Dvasią… Kaimo sodyboje – Vėjų fėjos vienkiemyje Pratkūnuose (Kaišiadorių raj.) Jūsų laukiaautentiška molio gryčia, kurioje savo rankytėmis kursime Kalėdų angelus, dekoruosime medinius žirgelius, siūsime išdykėlių kaukučių kojines*. Savo...
Skaityti
Pramoginis keltas "Švyturys"
Pasiplaukiojimas pramoginiu laivu "Švyturys" po Bebrusų ežerą paįvairins Jūsų laisvalaikį ar šventę. Nuostabiame ežero gamtovaizdyje galėsite įamžinti gražiausias savo šventes ar poilsio akimirkas. Kartu su pasiplaukiojimu galėsite ant denio išsikepti šašlyko, pasikaitinti kelte esančioje saunoje ar atsigaivinti išsimaudant ežere.   
Skaityti
Žolynų viso kūno įviniojimas
Atsipalaiduokite ir leiskite, kad ne tik į Jūsų odą, bet ir sielą įsilietų žolelių energija, pripildyta aromatingais kvapais. 
Skaityti
Kastinio, morkų saldainių ir giros gaminimas
„ Kastinio sukimo edukacinė programa “ Jos metu ne tik stebėsite, bet ir išmoksite susukti tikrą žemaitišką kastinį. Sužinosite visas jo sukimo gudrybes ir kaprizus, o ką susisuksite – tą pasiimsite lauktuvėms.. „ Giros gamybos ir morkų saldainių gamybos paslaptys “ Sužinosite, kuo duonos gira skiriasi nuo salyklinės giros, kokie yra girų gamybos būdai ir rūšys. Pamatysite kaip gaminami morkų...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai