(0)

Šaudymas iš lanko

Medžiotojų sostinėje kiekvienas norintis bus individualiai apmokomas šaudyti iš lanko, supažindinamas su pagrindinėmis saugumo taisyklėmis. Po keleto bandomų šūvių rengiami įvairūs komandiniai ir individualūs šaudymo iš lanko turnyrai, varžybos.

Kitos patirtys
"Pažintis su pirties magija, gamtos malonumai"
Masažu galima profilaktiškai palaikyti sveikatą, atstatyti sveikatą, gydytis, tinkami parinkus masažo būdą ir augalų kvapus gautus garo būdu. Masažas ir pirtis vienas kitą sustiprina ir efektas būna daugiau negu dvigubas.
Skaityti
Gilių kavos ir vaistažolių arbatų edukacijos
Atvykus į lietuviškos gilių kavos edukaciją, Jums papasakos apie gilių kavos gamybos istoriją, jos naudą sveikatai, pavaišins gilių kava. Atvykus į Žolynų arbatos edukaciją, Jums papasakos apie arbatoms gaminti naudojamus žolynus, kada juos rinkti, kaip džiovinti, kaip daryti mišinius, apie jų naudą žmogaus sveikatai, arbatos ruošimo būdus. Jūs stebėsite kaip ruošiama arbata ir bus pateikta trijų skirtingų rūšių arbatos paragavimui. Būsite...
Skaityti
Lauko tenisas
Nesvarbu, esate tenisininkas mėgėjas ar profesionalas, maloniai kviečiame žaisti tenisą kaimo turizmo sodybos “Prie Žiedelio”  aikštyne. Reikiama įranga ir grynu oru pasirūpinsime mes!!!
Skaityti
Pirties programa
ANTISTRESINĖ PIRTIS  (10asmenų)   Tai nereikalaujanti didelio emocinio susikaupimo pirtis. Geras prakaitinimas ir šokinėjimas per kontrastingą procedūrą –  karšta, šalta . Jūsų laukia geri  5 – 6 užėjimai  į pirtį. Pirtį veda pirtininkas profesionalas. PLAČIAU APIE PROGRAMĄ Šiltos vandens vonelės kojoms. Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas, meditacija....
Skaityti
Daugiau (278)
Partneriai