(0)

Šaudymas iš lanko

Medžiotojų sostinėje kiekvienas norintis bus individualiai apmokomas šaudyti iš lanko, supažindinamas su pagrindinėmis saugumo taisyklėmis. Po keleto bandomų šūvių rengiami įvairūs komandiniai ir individualūs šaudymo iš lanko turnyrai, varžybos.

Kitos patirtys
Garinė pirtis
Pirtis įrengta ant paties ežero kranto,  joje yra erdvus priepirtis, WC, dušas. Vienu metu gali tilpti apie 10 žmonių. Pirtis kūrenama malkomis. 
Skaityti
Pramoginis tiras
Sodybos šeimininkai kviečia lankytojus pasinaudoti naujai įrengta tiro šaudykla. Planuojate švęsti „Medžiotojų sostinėje“, tačiau neturite idėjų, kaip užimti savo svečius? Pasinaudokite šia pramoga – šaudymą į taikinius mėgsta tiek vyrai, tiek moterys! Šaudyklos privalumas – stogas dalyviams, lietaus atveju liksite sausi! 
Skaityti
Žuvienės virimas
Keliaujant į Mažąją Lietuvą, sutiksite įdomių lankomų objektų ir žmonių. Vienas iš jų – Bronius Kalvaitis, kuris Jums išvirs tikros žuvienės ant laužo. Pirmiausia patogiai įsitaisę šalia jo stebėsite puodo dezinfekciją, tam tuščias puodas yra įkaitinamas ir perliejamas vandeniu. Tuomet jau pilamas švarus vanduo. Bronius pasakoja, kad ankščiau žuvienė buvo verdama tame vandenyje, kuriame pagauta žuvis. Laikai keičiasi, keičiasi ir papročiai....
Skaityti
Plaustų nuoma
Norintiems pabendrauti, siūlome išbandyti žygį plaustu Šventosios kraštovaizdžio draustiniu. 7 km maršrutą įveikste per ~6 val. Pakeliui - viena įdomausių Šventosios vietų - Lašinių rėva (slenkstis) ir Jasiūno malūno liekanos. Nuomojame 6, 10 ir 20 vietų plaustus (atitinkamai rekomenduojami plaukti iki 5, 7  ar 14 žmonių grupėms).
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai