(0)

Šaudymas į skriejančias lėkšteles „50 taikinių“

Kaina
Nuo 58 €
Trukmė
Iki 1 val.
Galimas amžius
Nuo 14 m.
Apranga
Patogi, judesių nevaržanti apranga. Taip pat reikėtų atsižvelgti į oro sąlygas.
Papildoma informacija
Būtina iš anksto suderinti datą ir laiką.

Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims.

„50 taikinių“ programa labiausiai tinka tiems, kurie jau yra laikę rankoje ginklą, yra ištvermingesni, medžiotojai ar šauliai mėgėjai. Jeigu norite pirmą kartą išmėginti šaudymą, tuomet Jums reikėtų rinktis "Šaudymas į skriejančias lėkšteles pradedančiajam".

„ShootingClub.lt“ šaudykloje siūlome aukštos kokybės paslaugas ir pramogas šeimoms, draugams ar įmonių kolektyvams, šalia esanti sodyba „Medžiotojų sostinė“ pasirūpina svečių maitinimu bei poilsiu. Jei norėtumėte išsikepti savo maisto, mielai duosime šašlykinę. Piknikui čia rasite lauko stalus ir suolus. Norintiems šiltos ir atskiros užuovėjos, iš anksto susitarus, išnuomosime šildomą namelį šaudykloje.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:

  • 50 šūvių / 50 skirtingų judančių taikinių;
  • Profesionalių sportinių ginklų ir saugaus šaudymo apsaugos priemonių nuoma;
  • Profesionalaus instruktoriaus pagalba;
  • Jums pageidaujant, varžybų organizavimas ir vedimas.
Kitos patirtys
Šaudymas į skriejančias lėkšteles grupei
Išbandykite savo jėgas varžydamiesi tarpusavyje ir patirkite taiklumo malonumą! Šaudymas į skriejančias molines lėkšteles gryname ore taps įsimintina pramoga jūsų šventei: bernvakariui, mergvakariui, gimtadieniui, kolektyvo susibūrimui ar kitai progai. Kiekvieną dalyvį apmokys profesionalus instruktorius, o azartui sustiprinti surengsime tik jūsų grupei skirtas varžybas ir apdovanojimus. Šaudymas į skriejančias molines lėkšteles yra...
Skaityti
Kastinio, morkų saldainių ir giros gaminimas
„ Kastinio sukimo edukacinė programa “ Jos metu ne tik stebėsite, bet ir išmoksite susukti tikrą žemaitišką kastinį. Sužinosite visas jo sukimo gudrybes ir kaprizus, o ką susisuksite – tą pasiimsite lauktuvėms.. „ Giros gamybos ir morkų saldainių gamybos paslaptys “ Sužinosite, kuo duonos gira skiriasi nuo salyklinės giros, kokie yra girų gamybos būdai ir rūšys. Pamatysite kaip gaminami morkų...
Skaityti
Kubilas
Pailsėkite ir atgaukite jėgas lauko kubile. Trumpam sustokite ir pabėkite nuo sunkaus, varginančio darbo, nuobodžios kasdienybės ir triukšmingo miesto. Dieviškas mau­dy­mo­si po­ty­ris ir kū­nui, ir sie­lai karštame lauko ku­bi­le, ku­riuo ga­li­ma džiaug­tis žie­mą ir va­sa­rą.  Atitrukite nuo kasdienybes, atgaukite jegas ir atgaivinkite pavargusi kuna ir prota.
Skaityti
Dažasvaidžio kovos
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai