(0)

Dažasvydis

Kaina
Nuo 8 €

Visus, mėgstančius aktyviai leisti laiką gamtoje, kviečiame išmėginti azartišką DAŽASVYDŽIO pramogą kaimo turizmo sodyboje "ŠARVILIS"!

Kitos patirtys
Čiuožimas ir sniego tinklinis
Šaltą žiemą nuvalome sniegą nuo užšalusio tvenkinio ir tvenkinys tampa puikia čiuožykla. Atsivežkite savo pačiūžas ir mėgaukitės nuostabiu žiemos sportu! Kiti gali suburti komandą ir išmėginti jėgas sniego tinklinio aikštelėje.
Skaityti
Kursai-stovykla "Slaptų žmogaus galių vystymas"
Šie kursai-seminarai-stovykla yra trumpa įžanga kaip pažinti, suprasti ir vystyti savo paslėptas fizines ir psichines galias. Tai svarbiausios žinios, gebėjimai ir jų taikymas praktikoje, kasdieniniame gyvenime. Kiekvieną dieną vyksta teoriniai ir praktiniai gilesnio savęs pažinimo užsiėmimai. Pirtys, masažai, atsipalaidavimo, meditacijos, savo kūno ir sąmonės valdymo pratimai ir praktika.
Skaityti
Reiki masažas
Tai energija, kurios mums labai trūksta, ir dėl tam tikrų aplinkybių tiesiogiai pasiimti negalime, nemokame. Nepraleiskite progos gauti šios energijos, be kurios negali įvykti pilna kūno savireguliacija.
Skaityti
Plaukimas baidarėmis Minijos upe
Vinetu kaime - siūlome baidarių nuomos paslaugas bei turistinius plaukimus baidarėmis Minijos upe ar Akmenos – Danės upe. Turime įvairaus sudėtingumo baidarių maršutų,  nuo 2 val. iki 3 dienų trūkmės. Plaukimas baidarėmis Minijos upe Kartena – Raguviškiai ( apie 4 val. maršrutas 12km) Aleksandravas – Kartena ( Apie 7val. 24km ) Taip pat, galima plaukimui pasirinkti Jūsų siūlomą upę ir maršrutą...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai