(0)

Gyvas stalo futbolas

Kaina
Nuo 50 €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
Papildoma valanda - 25 Eur.

Gyvas stalo futbolas – tai visiems puikiai žinomo stalo žaidimo padidinta versija, kurioje plastikinių figūrėlių vietą užima žmonės. Žaidimo tasyklės yra tokios pat kaip ir tradiciniame stalo futbole, tačiau teigiamų emocijų gerokai daugiau. Kadangi į vieną skersinį įsikibę žaidėjai gali judėti tik ta pačia kryptimi ir dar turi susižaisti su prie kitų skersinių esančiais komandos nariais, žaidimas puikiai tinka komandinio darbo įgūdžių ugdymui. Vienu metu gali žaisti 10 žmonių (5 prieš 5).

Kitos patirtys
Pirtis ir kubilas
Sodyboje įrengta pirtis, kubilas. Galima užsisakyti profesionalaus pirtininko paslaugas. Pirtyje patirti malonumai ir švarus šaltinio vanduo dviejuose dideliuose tvenkiniuose padės susigrąžinti jėgas ir žvalumą.
Skaityti
Meduolių edukacinis užsiėmimas
Edukacijos užsiėmime sužinosite apie meduolių atsiradimo istoriją, galėsite padaryti meduolį ir padekoruoti patys, pasakojimo metu galėsite paragauti skanumynų. Meduoliai gaminami iš natūralaus medaus ir sviesto, pagal 100-metę receptūrą. Šeimininkai papasakos Jums, kodėl senovėje kareiviai imdavo su savimi meduolį, kodėl juos parduodavo vaistinėse, kodėl glajus ant meduolių vadinasi  karališkas. Gamindami kartu su šeimininkais rudus sausainukus, pamatysite,...
Skaityti
Vandens dviračių nuoma
Skaityti
Robinzono sala
Sala yra vidury Bebrusų ežero. Jei norite visiško privatumo ir gamtos apsupties - ši sala kaip tik Jums. Ten rasite plaustą žvejybai, erdvų namelį su lovomis dviems, stalą po stogu 20-čiai žmonių, apšvietimą, laužavietę, šašlykinę, malkų, tualetą, žuvų rūkyklą, maudyklą smėlėtu krantu ir visišką ramybę. Nuplukdymas į salą ir atgal - 15 Eur. 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai