(0)

Šaudymo pramogos vaikams

Kaina
Nuo 20 €
Galimas amžius
nuo ~4 metų

Specialiai vaikams yra įrengtas tiras šaudymui iš dažasvydžio šautuvų. Iš pneumatinio šautuvo vaikai gali šaudyti iš gulimos padėties arba nuo atramos.

Kitos patirtys
Šaudymas iš lankų ir arbaletų
Šaudymas iš lankų ir arbaletų  – kviečiame susipažinti su šaudymo iš lanko ir arbaleto pagrindais, bei puikiai praleisti laiką gamtoje. Pramogos metu šaudoma į popierinius ir trimačius (3D) žvėrių taikinius išdėstytus trasoje arba stacionarioje lauko šaudykloje. Apmokysime naudotis inventoriumi, padėsime šaudymo metu.
Skaityti
Kubilas
Jūsų maloniam poilsiui siūlomas didelis šašiavietis kubilas. Kubile sumontuotas povandeninis apšvietimas, sumontuotos povandeninės masažinės srovės (jacuzzi).
Skaityti
Pirtininkės paslaugos
Nijolė yra masinių švenčių režisierė. Rengia bei veda šventinius pirties vakarus, kuriuose gali būti ir didesnis žmonių skaičius. Puikiai suvokia, kokią didžiulę svarbą turi ne tik fizinė sveikata, bet ir mūsų dvasinė būsena, proto ir širdies harmonija, žmogiška laimė, pirtyje rengia įvairias asmeninių ir kalendorinių švenčių apeiginius pirties vakarus.  Užsisakius Nijolės paslaugas mūsų pirtyje, taikoma nuolaida .
Skaityti
Pramoginis tiras
Sodybos šeimininkai kviečia lankytojus pasinaudoti naujai įrengta tiro šaudykla. Planuojate švęsti „Medžiotojų sostinėje“, tačiau neturite idėjų, kaip užimti savo svečius? Pasinaudokite šia pramoga – šaudymą į taikinius mėgsta tiek vyrai, tiek moterys! Šaudyklos privalumas – stogas dalyviams, lietaus atveju liksite sausi! 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai