(0)

Šaudymo pramogos vaikams

Kaina
Nuo 20 €
Galimas amžius
nuo ~4 metų

Specialiai vaikams yra įrengtas tiras šaudymui iš dažasvydžio šautuvų. Iš pneumatinio šautuvo vaikai gali šaudyti iš gulimos padėties arba nuo atramos.

Kitos patirtys
Lauko kubilas
Pasimėgaukite kubilo teikiamamais malonumais. Jūsų kūną ir mintis atpalaiduos ne tik karštas kubilo vanduo, bet ir atsiveriantys ežero toliai. 
Skaityti
Edukacija „Jaunasis odininkas“
Atostogaudami Klaipėdos rajone, verta išbandyti edukaciją „Jaunasis odininkas“. Užsiėmimus veda Jūratė Mierkienė – tautodailininkė, dailės mokytojo. Turiningas laiko praleidimas garantuotas! Bendrausite netradicinėje aplinkoje, kurs, lavinsite vaizduotę, ugdysite pasitikėjimą savimi; Susipažinsite su odininkystės amatu ,liaudiškais ornamentais. Gaminsite iš odos knygoms skirtukus, padėkliukus, apyrankes, raktų pakabukus ir kt....
Skaityti
„AUDIMO MENAS“
Edukacinius užsiėmimus veda Rimantė Šalčiuvienė. Tautodailininkė, meno kūrėja, didelė patirtis ir išsilavinimas neformalaus ugdymo srityje. Edukacinių užsiėmimų metu:   Dalyviai supažindinami su lietuvių liaudies menu, lietuviškais audimo ornamentų motyvais, mūsų kraštui būdingomis spalvomis, audimo būdais. Mokoma tradicinės audimo technikos. Supažindinama su audimo pradžiamoksliu, priemonėmis, siūlų parinkimu, apmesti...
Skaityti
Ekskursija į Būdakalnį visureigiu Mercedes
Ieškantiems išskirtinių pramogų, sodybos šeimininkas praves ekskursiją visureigiu Mercedes Geländewagen Būdakalnyje - vienoje aukščiausių kalvų Lietuvoje.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai