(0)

Jojimas

Apdovanojimai
Kaina
Nuo 30 €
Trukmė
0,5-1,5 val.
Papildoma informacija
Kaina asmeniui.
Kitos patirtys
Auto Moto Parkas
Auto Moto Parkas – tiems, kurie nori techninio vairavimo subtilybių suteiks galimybę vairuoti Monster Truck arba vairuoti Monster Bus. O tie, kurie nori pajusti greitį ir šoninį slydimą galės vairuoti sportinius pramoginius ralio automobilius. Neturi vairuotojo pažymėjimo? Tuomet leisk profesionaliems Auto Moto Parko intruktoriams tave pavėžinti ekstremaliai! O galbūt pats seniai degi noru kontroliuoti sportinius automobilius taip, kaip juos valdo mūsų instruktoriai?...
Skaityti
Sauna "Pokštas" su vandens čiuožykla
Jei ieškote kažko naujo ir netikėto, vietos, kur būtų linksma ir įdomu tiek vaikams, tiek suaugusiems - sauna "Pokštas" kaip tik Jums. Čia Jūs pasijusite sveiki ir jauni. Karšta sauna ant vandens ir čiuožykla į ežerą suteiks Jums energijos ir gerą nuotaiką. Žiemą čiuožykla neveikia, tačiau turėsite puikią galimybę išsimaudyti eketėje! 
Skaityti
Baidarių nuoma
Organizuojame baidarių žygius Šventosios, Širvintos ar Siesarties upėmis. Priklausomai nuo Jūsų nusiteikimo ir fizinio pasirengimo, suderinsime tinkamiausio sudėtingumo ir trukmės maršrutus. Plaukiantiems baidarėmis siūlome apsistoti nakvynei poilsiavietėje „Senaupė“ar sodyboje „Sidabrinė pieva“.
Skaityti
Lauko tenisas
Nesvarbu, esate tenisininkas mėgėjas ar profesionalas, maloniai kviečiame žaisti tenisą kaimo turizmo sodybos “Prie Žiedelio”  aikštyne. Reikiama įranga ir grynu oru pasirūpinsime mes!!!
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai