(0)

Sauna su žolelių kvapais

Miegamų vietų skaičius
Nuo 1
Kaina
Nuo 4 €

Pasimėgaukite pirties teikiamamais malonumais, kuriuos praturtina aromatingi, atpalaiduojantys žolelių kvapai. 

Kitos patirtys
Pačiūžos ir karštas kubilas
Mėgstantiems ledą pabraižyti ašmenimis yra paruošta čiuožykla ir laukia pačiūžos. Jūs turite galimybę pasimėgauti šalto oro teikiamais privalumais ypatingoje aplinkoje, kadangi Vištyčio ežero pakrantė ir sodyba yra sutvarkyta darbščių žmogaus rankų. Svečiai aktyviam poilsiui čia gali sužaisti net ir ledo ritulį! Jei pajusite, kad šaltukas žnaibosi per daug, visada galėsite įlįsti į garuojantį vandens kubilą!
Skaityti
Ekskursijų/kelionių/žygių po Lietuvos gamtą organizavimas
Geologo kelionės kviečia keliautojus pažinti ne tik žmonijos, bet ir visos Žemės raidą bei istoriją, apimančią 4,6 milijardų metų! Per šį laiką įvyko daugybė pačių neįtikinamiausių gamtinių reiškinių, vėliau nulėmusių ir žmogaus gyvenimą, veiklą, kultūrą, kartais net psichologinę būseną ar socialines problemas. Tad Geologo kelionės organizuoja gamtines ekskursijas visoje Lietuvoje (ir ne tik), kuriose supažindina plačiąją visuomenę su geologijos mokslu, jo paskirtimi, gamtine...
Skaityti
Atpalaiduojanti pirtis
Poilsis atpalaiduojančioje pirtyje suteiks galimybę bent trumpam pabėgti nuo kasdienybės, pakeisti aplinką ir pasidžiaugti jaukiomis akimirkomis. O, kad po pirties malonumų nereiktų skubėti namo, Ungurinio ežero namai, už papildomą kainą, jums gali pasiūlyti jaukią nakvynę.
Skaityti
Žolynų viso kūno įviniojimas
Atsipalaiduokite ir leiskite, kad ne tik į Jūsų odą, bet ir sielą įsilietų žolelių energija, pripildyta aromatingais kvapais. 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai