(0)

Baidarių nuoma

Trukmė
1-3 d.

Vos tik atšilus orams visi upės vingiai tiesiog šaukte šaukia pabėgti nuo kasdienybės ir plaukti pasroviui. Baidarės – puiki priemonė įgyvendinti ši troškimą, o plaukimas Šušvės upe suteiks galimybę pasimėgauti gražiu Lietuvos kraštovaizdžiu, pabendrauti bei papramogauti. 1-3 dienų trukmės maršrutai Šušvės upe privers jus pailsėti ir atitrūkti nuo kasdienybės. Į maršruto pradžią nuvežame organizuotai ir taip pat parvežame pabaigus plaukimą. Kainos sutartinės.

Kitos patirtys
Pasivaikščiojimą vandens burbulu
Skaityti
Pažink Labanorą! - pėsčiųjų žygis po Labanoro regioninį parką
Maloniai kviečiame vaikų grupes į pažintinį pėsčiųjų žygį po Labanoro regioninį parką . Žygio metu supažindinsime su Labanoro girios gamtos turtais, medžių gyvenimo keliu, išmoksime skaičiuoti jų metus, apkabinsime pušis, kurių amžius siekia kelis šimtus metų, aplankysime Stirnių pilkapius, grožėsimės miško ežerėliais ir puikiais vaizdais, patirsime dar daug visokių įdomybių. Žygį ves čia gimęs ir užaugęs, čia ir gyvenantis ketvirtos kartos eigulys...
Skaityti
Ekskursija į Būdakalnį visureigiu Mercedes
Ieškantiems išskirtinių pramogų, sodybos šeimininkas praves ekskursiją visureigiu Mercedes Geländewagen Būdakalnyje - vienoje aukščiausių kalvų Lietuvoje.
Skaityti
Teatralizuotos šventės vaikams
Jūsų gimtadienių, krikštynų, išleistuvių šventes galime paversti stebuklingomis! Spalvingi pasakų personažai žais, šoks, dainuos su Jūsų svečiais, dekoruos vaikučiams veidelius, rengs lelių teatro pasirodymus, organizuos kūrybines dirbtuvėles, ves pramogines, sportines varžytuves ir vaikams ir tėveliams bei užtikrins šventinę nuotaiką :) 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai