(0)

Šeimų pirtis

Miegamų vietų skaičius
Nuo 12
Kaina
Nuo 350 €
Trukmė
3-5 val.
Galimas amžius
6 suaugę asmenys, 6 vaikai
Apranga
Gera nuotaika, maudymosi apranga, šlepetės, rankšluostis, chalatėlis pagal poreikį.
Papildoma informacija
+ asmeniui 5 eurai už vantą

Pirties programa VAIKŲ PIRTIS (iki 10 – 15 vaikų)

 

Tai žaisminga pirtis. Vaikai daug maudosi, susipažįsta su augalais, per savo pojūčius supranta, kokia miela pirtis yra iš tiesų. Šioje programoje padedant pirtininkui, vaikai viską daro patys. 3 – 4 užėjimai į pirtį.

PLAČIAU APIE PROGRAMĄ

  • Šiltos vandens vonelės kojoms.
  • Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas.
  • Pirmo garo ritualas. Pilingas.
  • Aromaterapija. Vantų kvapų degustacija.
  • Šokolado teplionė kūnui.
  • Maudynės šiltoje burbulinėje vonioje JACUZZI.
  • Kvapni pirties arbata ir vietinis medus.

 

Kaina: pirties nuoma ir programa 350 Eur (plius kiekvienam asmeniui 6 Eur už vantą).

 

Trukmė: apie 3 – 4 val.

 

Su savimi turėti: gerą nuotaiką, maudymosi aprangą, šlepetės, rankšluostį, chalatą pagal poreikį.

 

Dovanojame: ekskursiją po „Angelų malūno“ muziejų, pažintinę ekskursiją po mišką, aplankant keturių stichijų akmenų labirintą bei stebuklingą ąžuolą.

 

Papildomai galite užsisakyti: žemaitišką vakarienę, nakvynę autentiškuose „Angelų malūno“ kambariuose bei įvairias edukacines programas.

 

*Kainos nurodytos be PVM

Kitos patirtys
Pirtininkės paslaugos
Nijolė yra masinių švenčių režisierė. Rengia bei veda šventinius pirties vakarus, kuriuose gali būti ir didesnis žmonių skaičius. Puikiai suvokia, kokią didžiulę svarbą turi ne tik fizinė sveikata, bet ir mūsų dvasinė būsena, proto ir širdies harmonija, žmogiška laimė, pirtyje rengia įvairias asmeninių ir kalendorinių švenčių apeiginius pirties vakarus.  Užsisakius Nijolės paslaugas mūsų pirtyje, taikoma nuolaida .
Skaityti
Išplėstinė paskaita – mokymas "Lietuviška geroji pirtis"
Paskaita apie Lietuvišką gerąją pirtį. Sužinosite viską apie pirties mikroklimatą, temperatūrą, krosnis, gultus, ventiliaciją, kvapus, vantas ir pirties procesus. Supažindinimas vyksta pirtyje ir priepirtyje. Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.   Žmonių kiekis:  nuo 10 žmonių. Lankymas:  Visi metų laikai. Iš anksto sutarus. Trukmė:  apie...
Skaityti
Pliažo tinklinio aikštelė
Sodyboje „Karpynė“ įrengtos paplūdimio tinklinio aikštelės – puiki pramoga norint pasimėgauti saulės šiluma ir puikiu žaidimu. Gera draugų kompanija, karštas smėlis, azartas ir gamtos ramybė, nepaliks abejingo nei vieno. Daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Robinzono sala
Sala yra vidury Bebrusų ežero. Jei norite visiško privatumo ir gamtos apsupties - ši sala kaip tik Jums. Ten rasite plaustą žvejybai, erdvų namelį su lovomis dviems, stalą po stogu 20-čiai žmonių, apšvietimą, laužavietę, šašlykinę, malkų, tualetą, žuvų rūkyklą, maudyklą smėlėtu krantu ir visišką ramybę. Nuplukdymas į salą ir atgal - 15 Eur. 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai