(0)

Pirties programa Vyrams: “Oi gerai, gerai”

Miegamų vietų skaičius
Nuo 10
Kaina
Nuo 350 €
Trukmė
3-5 val.
Apranga
Gera nuotaika, maudymosi apranga, šlepetės, rankšluostis, chalatėlis pagal poreikį.
Papildoma informacija
+ asmeniui 5 eurai už vantą

Į programą įeina:

  • Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas;
  • Pirmo garo ritualas ir viso kūno šveitimas druska;
  • Aromaterapija. Kojų padų vyriškas prakaitinimas;
  • Vanojimas vantomis,esant stipriam garui;
  • Maudymasis šaltame vandenyje;
  • Garo daugiau kūnui geriau. Išvanok savę ir kaimyną. Programa su vantomis “Oi gerai, gerai”;
  • Maudynės su šaltu vandeniu, gera nuotaika, daug gerų emocijų;
  • Kvapni pirties arbata.

Žiemos metu siūlome išbandyti antistresinę pirties programą, tai tikra atgaiva kūnui ir sielai.

Papildomai galite užsisakyti: žemaitišką vakarienę (labia tinka po pirties, daug sūrimo Jūsų organizmui), nakvynę autentiškuose malūno kambariuose, įvairias edukacines programas bei aktyvaus poilsio pramogas.

 

Kitos patirtys
Kanapių ūkio lankymas
Kaip gimsta kanapių arbata mūsų ūkyje? Kuo ji ypatinga? Atvykite su šeima, draugais, kolegomis. Prisilieskite prie užburiančių augalų. Susipažinkite su gamtos stebuklu. Sužinokite, kas yra... Hašišas! Kodėl kanapė tokia kontraversiška? Ką jau kalbėti apie puikų laiką gryname ore, gamtos garsus ir kvapus bei unikalias nuotraukas jūsų albumui.    
Skaityti
Robinzono sala
Sala yra vidury Bebrusų ežero. Jei norite visiško privatumo ir gamtos apsupties - ši sala kaip tik Jums. Ten rasite plaustą žvejybai, erdvų namelį su lovomis dviems, stalą po stogu 20-čiai žmonių, apšvietimą, laužavietę, šašlykinę, malkų, tualetą, žuvų rūkyklą, maudyklą smėlėtu krantu ir visišką ramybę. Nuplukdymas į salą ir atgal - 15 Eur. 
Skaityti
Pirtis
Po dienos įspūdžių galite apsilankyti pirtelėje, kur atsipalaiduosite ir akimirksniu pamiršite visus rūpesčius. Pasikaitinus – atsigaivinsite švariame ir saugiame tvenkinyje.
Skaityti
MARMA viso kūno masažas
Taškinis masažas (MARMA) – gilus ir veiksmingas praktinis gydymas daugeliu atvejų, atpalaiduojantis ir palaikantis bendrą sveikatos būklę ir gerovę. Šiuo metodu įvertinamas organizmo disbalansas ir spaudimo būdu atkuriama pusiausvyra, šalinami sveikatos sutrikimai. Masažuojant tam tikrus taškus optimaliai atpalaiduojami visi vidaus organai, nuimama įtampa, spazmai. Spaudžiant tam tikrus taškus galima pagerinti epidermio mikrocirkuliaciją,...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai