(0)

Šakočio gaminimo programa

Kaina
Nuo 120 €
Trukmė
2 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma nuo gegužės mėn. iki spalio mėn.
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, anglų kalbomis

Šakotis – šventinio stalo karalius. Be šio pyrago senovėje neapsieidavo nė vienos vestuvės. Kūlio Daubos kaime kepamo šakočio skonis sulaukdavęs puikių įvertinimų iš visos giminės ir draugų. Pats patiekalas sertifikuotas tautinio produkto paveldo ženklu. Pasiteisinęs močiutės receptas tebegyvuoja, viliamasi, kad jis bus perduotas būsimoms kartoms.

Edukacijos metu ant laužo pabandysite išsikepti pyragą – medį (taip šakotį vadina užsieniečiai) ir įsitikinsite, kad šakotį iškepti nėra lengva.

Kitos patirtys
Jodinėjimas gamtoje!
Užmirškite rūpesčius jodinėdami gamtoje! Mūsų žirgyne patyrę treneriai pradedančiuosius moko jodinėti, o praktikuojantiems jojikams padeda tobulinti savo įgūdžius.  Jojimo klubo nariai nuolat dalyvauja įvairaus lygio varžybose. Teikiame gardų nuomos ir žirgų priežiūros paslaugas, rengiame edukacines programas. Draugiškas žirgyno kolektyvas kviečia prisijungti ir laisvalaikį leisti gamtoje kartu su gražuoliais žirgais ir linksmaisiais poniukais. Kasdienę...
Skaityti
Etnografinis rūsys
Etnografiniame rūsyje, vasaros bei žiemos sezonais, nuolatos vyksta degustacijos. Trumpos edukacinės programos metu, lankytojams yra siūloma paragauti naminio vyno, sodyboje gamintų tradicinių lietuviškų dešrų, džemų, uogienių. 
Skaityti
Čiuožinėjimas ant ledo su pačiūžom
Žiemos metu apsistoję sodyboje "Bagrėnžaris" nemokamai galėsite mėgautis žiemos pramogomis. Greta sodybos yra tvenkinys, kurį šeimininkai nukasa, o tada prasideda tikrosios linksmybės - čiuožinėjimas. Pačiūžas apsistoję sodybos svečiai gauna nemokamai.
Skaityti
Šaudymas į skriejančias lėkšteles „50 taikinių“
Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims. „50 taikinių“ programa labiausiai tinka tiems, kurie jau yra laikę rankoje ginklą, yra ištvermingesni, medžiotojai ar...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai