(0)

Vyno degustacija

Trukmė
1-3 val.
Veiklos laikotarpis
Ekskursijos vykdomos visus metus
Papildoma informacija
Ekskursijos vedamos lietuvių, anglų kalbomis

Atvykę į vyninę, susipažinsite su vyndariu ir jo šeimos istorija. Vynas yra gaminamas pagal seną receptą, paveldėtą iš senelių. Sakoma, kad šis receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą ir jo kilmė siekia net kryžiuočių laikus. Daugelį metų kaupta vyno gamybos patirtis ir aistra vyndarystei leido sukurti unikalaus charakterio natūralų vyną, garsėjantį savo puikiu skoniu ir aromatu. Vyndarys turi tautinio paveldo sertifikatą.

Pažintinės ekskursijos metu turėsite išskirtinę galimybę apžiūrėti vyno gamybines patalpas ir susipažinti su vyno gamyba iš arčiau. Degustacijai bus pateikti visi vyninėje gaminami vynai ir jų deriniai su naminiu brandintu sūriu. Galėsite paragauti ir išsirinkti savo mėgstamiausią. Degustacijos metu bus pasakojamos vyno istorijos ir diskutuojama apie lietuvišką vyną.

Kitos patirtys
Pirtis su jacuzzi
Mėgstantiems didesnę prabangą –  Petrauskų sodyboje į rengta SPA zona – didelė 10 vietų “Jacuzzi” su masažo burbulais ir spalvingų apšvietimu. Didelė moderni pirtis, pro kurios langą atsiveria nuostabus vaizdas i kiemą. Įsikaitinus pirtelėje galima paplaukioti bei panardyti baseine, esančiu mūsų kiemelyje.
Skaityti
Pirtis
Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis. Puikiai tiks gimtadieniui atšvęsti ar tiesiog pailsėti po sunkios darbo dienos. Pirties name įrengta salė talpinanti 15 žmonių, aprūpinta visais patogumais.
Skaityti
"Gintarinis pirties namelis"
Siūlome pilnai įrengtą pirties namelį: erdvi salytė, pirtis, dušas, WC, mini virtuvėlė, lauko terasa, šašlykinės vieta. Po pirties galėsite atsigaivinti šalia esančiame Akmenių ežere.
Skaityti
Kaimiško sūrio gimimas
Edukacinės programos ,,Kaimiško sūrio gimimas“ pasakojama sūrio atsiradimo istorija. Akcentuojami pagrindiniai lietuviško sūrio bruožai. Demonstruojama, kaip puode sutraukiama varškė, kaip slegiama spaustuvuose. Sūris gaminamas tik iš natūraliai rauginto karvės pieno. Beje, skaniausias pienas molinėse puodynėse. Pagal šį receptą pusiau saldus sūris Jurbarko krašte gaminamas labai seniai. Kol jis slegiasi, galėsite išbandyti savo...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai