(0)

Pirties nuoma

Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybos su malkomis kūrenama pirtimi kontaktai: [email protected]  +37069963565

"Dzūkijos uogą" jjuosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas gamtoje.

 

 

Kitos patirtys
Duonos gaminimo programos
Atvykę Jūs pamatysite, kaip malūne gaminami sertifikuoti tautinio paveldo gaminiai – miltai (ruginiai sijoti, kvietiniai rupūs ir kvietiniai valcuoti), kruopos (manų su sėlenėlėmis, perlinės miežinės, perlinės kvietinės, smulkios miežinės), duona (plikyta ruginė, plikyta kvietinė, plikyta ruginė kvietinė), smetoniški blynai. O esant norui, galėsite sudalyvauti edukacinėse programose: - duonos kelias su vaišėmis ir malūno apžiūrėjimu. Trukmė apie 3 valandas. -...
Skaityti
Relaksacinė pirtis moterims
Relaksacinė pirtis  MOTERIMS  (10 asmenų). Šioje pirtyje viskas atliekama švelniai –  moteriškai . Temperatūros parenkamos ne per aukštos ir minkštos jautriai Jūsų odai. Švelnus garas palengva eina Jūsų oda. Šioje programoje, padedant pirtininkui, moterys viską daro pačios.  4 – 5 užėjimai  į pirtį. Gera nuotaika ir visiškas atsipalaidavimas – garantuoti! PLAČIAU APIE PROGRAMĄ...
Skaityti
Meduolių edukacinis užsiėmimas
Edukacijos užsiėmime sužinosite apie meduolių atsiradimo istoriją, galėsite padaryti meduolį ir padekoruoti patys, pasakojimo metu galėsite paragauti skanumynų. Meduoliai gaminami iš natūralaus medaus ir sviesto, pagal 100-metę receptūrą. Šeimininkai papasakos Jums, kodėl senovėje kareiviai imdavo su savimi meduolį, kodėl juos parduodavo vaistinėse, kodėl glajus ant meduolių vadinasi  karališkas. Gamindami kartu su šeimininkais rudus sausainukus, pamatysite,...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai