(0)

pasiplaukiojimas irklentemis mini golfas

Kitos patirtys
Pasiplaukiojimas jachta
Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas. Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 
Skaityti
Lietuviškos pirties malonumai
Ant sraunaus Kirkšnovės upelio šlaito stovi tradicinė Senoji pirtis su erdvia lauko teritorija bei itin talpiomis pavėsinėmis. Kalbama, kad ši pirtis yra viena seniausių vidurio Lietuvoje! Norintiems privatumo bei mėgstantiems pasidžiaugti pirties teikiamais malonumais – idealus pasirinkimas, ypač, kai visai netoliese stovi kubilas ir krenta įspūdingos vandens kaskados.
Skaityti
Plaukimas triviete kanoja
Skaityti
Anticeliulitinis masažas
  Anticeliulitinis masažas – tai vienas iš efektyviausių būdų kovojant su celiulitu, taikomas probleminių vietų (šlaunų, sėdmenų, pilvo) poodiniam riebaliniam sluoksniui mažinti. Kaip ir kiekvienas masažas, masažas nuo celiulito turi ypatingus, tam tikrus judesius, kurie taikomi tik praktikuojant šią procedūrą. Šio masažo metu yra naudojami gilūs, ritmingi veiksmai, kurie padeda suaktyvinti kraujotaką, šalina toksinų sankaupas, pripildo...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai