(0)

Atrakcijonų nuoma suaugusiems

Ką žmonės  įprastai veikia įvairių festivalių ir renginių metu? Sužaidžia tinklinį, klausosi koncertų, mėgaujasi greitu maistu... Mes siūlome laiką praleisti kitaip – energingai ir aktyviai pajudėti! 

Įsivaizduokite – linksmybės, adrenalinas, juokas, azartas, varžymasis, geras oras, smagi draugų kompanija, puiki nuotaika... Koks vienas žodis apibūdina visus šiuos malonumus?

FUGA, tai daugybe įdomių ir smagių atrakcionų. Su mumis neišdildomi įspūdžiai – garantuoti! Šlavėjas šluos jus iš savo kelio, boulinge galėsite numušinėti savo draugus, futbolą žaisite su ilgais plačiais sijonais, o krepšinį – sujungti lynu su priešininku... O kur dar klastingieji burbulai, kurie netikėtai švystelės jus bet kuria pasaulio kryptimi. Skamba smagiai? Taip ir yra! Šie ir daug kitų žaidimų bei atrakcionų leis linksmai, įdomiai ir nenuobodžiai praleisti laiką su draugais.

KURIAME EMOCIJAS

Atrakcionų nuomos kontaktai
Mob: +370 675 25660
El. paštas: [email protected]

Kitos patirtys
Vištų ūkis
Svečiai atvykę į sodybą gali apsilankyti ir "Vištų ūkije". Edukacijoje susipažįstama su skirtingų veislių vištomis, išsprendžiamas amžinas klausimas "Kas pirmas višta ar kiaušinis?". Svečiai turi galimybę rinkti kiaušinius, o vėliau iš jų kepti neįtikėtino skonio kiaušinienę.
Skaityti
Taikos strėlė - Lankų mūšis
Mesk iššūkį  draugams – dalyvaukite Vinetu lankų mūšio kovoje! Edukacija ,,Taikos strėlė” – tai akiratį praplečiantis ir interaktyvus užsiėmimas. Jo dalyviai gyvai supažindinami su archajiškais indėnų ginklais, jų istorija, naudojimo, pritaikymo principais ir filosofija. Programos dalyviai išbandys savo rankos tvirtumą, akies taiklumą, pasitikėjimą ir drąsą šaudymo iš lanko turnyruose. PO šios...
Skaityti
Pirtis
Ilsėdamiesi kaimiškoje aplinkoje, nepraleiskite progos pasimėgauti pirties teikiamamais malonumais! 
Skaityti
Masažai sodyboje "Sveikatinimas kaime"
Aš - Loreta Mieliauskienė, esu masažuotoja daugiau nei 15 metų. Praktikuoju tailandietišką, taurinę, energetinę terapiją kaime. Susisiekite su manimi ir tikrai išspręsime Jūsų sveikatos problemą ar tiesiog maloniai atsipalaiduosime. Visus mano atliekamus masažus galite rasti ČIA.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai