(0)

PRAMOGINĖ KELIONĖ LAIVU PO PLATELIŲ EŽERĄ

Norintiems pasigėrėti Platelių ežero ir jo salų grožiu bus įdomi kelionė laivu. Kelionės metu išgirsite legendų ir padavimų apie Platelių ežero ir 7 jo salų atsiradimo istoriją, laumes ir jų išdaigas, buvusių vietinių gyvenimo būdą, verslus, amatus.

Kelionės laikas, trukmė ir maršrutas derinami individualiai. Kelionei laivu papildomai galima užsakyti žemaitiškų užkandžių, padegustuoti arbatos, esant poreikiui papildomai užsakyti gidą anglų ar rusų kalbomis.

Kitos patirtys
Žemaitėja Baidarės virvytės upė
Labai smagus ir linksmas plaukimas Virvytės upe. Nuomojamos baidarės su minkštomis sėdynėmis, lengvais irklais, ir gelbėjimosi liemenėmis. Parvežimas iš galutinio plaukimo taško.   Maršrutai: Janapolė – „Angelų malūno“ sodyba Maršrutas su žemėlapiais „Angelų malūno“ sodyba – Biržuvėnų dvaras Maršrutas su žemėlapiais   Žmonių kiekis: ...
Skaityti
Dzūkiškų patiekalų edukacijos
Vykdomos kulinarinio paveldo degustacijos ir edukacijos - didžiausias malonumas, kartu padedant šeimininkei, pasigaminti dzūkišką patiekalą senovinėje duonkepėje krosnyje! Turbūt net nesapnavote, kad iš grikinių miltų galima iškepti nuostabiai kvapnų ir skanų grikinį pyragą? Pieskiniai dzūkai mokėjo iškepti. Išmoko šeimininkė iš Marcinkonių močiučių „grikinį babkų“ iškepti. Kaip dzūkai sako – dzidelio mokslo...
Skaityti
Kubilo nuoma
Tiek vasarą, tiek žiemą kviečiame pasimėgauti karštu lauko kubilu su srovėmis. Nėra nieko smagiau, kaip pasibūti kubile, geriausių draugų kompanijoje!
Skaityti
Vištų ūkis
Svečiai atvykę į sodybą gali apsilankyti ir "Vištų ūkije". Edukacijoje susipažįstama su skirtingų veislių vištomis, išsprendžiamas amžinas klausimas "Kas pirmas višta ar kiaušinis?". Svečiai turi galimybę rinkti kiaušinius, o vėliau iš jų kepti neįtikėtino skonio kiaušinienę.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai