(0)

PRAMOGINĖ KELIONĖ LAIVU PO PLATELIŲ EŽERĄ

Norintiems pasigėrėti Platelių ežero ir jo salų grožiu bus įdomi kelionė laivu. Kelionės metu išgirsite legendų ir padavimų apie Platelių ežero ir 7 jo salų atsiradimo istoriją, laumes ir jų išdaigas, buvusių vietinių gyvenimo būdą, verslus, amatus.

Kelionės laikas, trukmė ir maršrutas derinami individualiai. Kelionei laivu papildomai galima užsakyti žemaitiškų užkandžių, padegustuoti arbatos, esant poreikiui papildomai užsakyti gidą anglų ar rusų kalbomis.

Kitos patirtys
Garinė pirtis
Sodyboje yra malkomis kūrenama garinė pirtis su priepirčiu ir lauko terasa. Įsikaitinę pirtyje ir išgarinę visus rūpesčius, jėgas galėsite atgauti šalia tekančiame Laukystos upelyje ar tvenkinyje.
Skaityti
Japoniška pirtis-karštas lauko kubilas
Pasimėgaukite karštu lauko kubilu miško apsuptyje.
Skaityti
Arbatos kelias Anykščiuose
Vaistažolių guru Ramūnas rengia edukacines programas vaikams ir suaugusiems apie Anykščių krašte augančias vaistažoles. Organizuoja gilių kavos, tautinio paveldo vaistažolių mišinių arbatų degustacijas, rengia mini seminarus apie Anykščių krašto vaistažoles ir jų poveikį organizmui, vyksta arbatos gėrimo ceremonijos gamtoje. Tai programa vaikams ir suaugusiems, per kurią dalyviams:...
Skaityti
Žygis į pelkę
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai