(0)

Baidarės Dzūkijos nacionaliniame parke

Miegamų vietų skaičius
8 - 18
Kaina
15 - 20 €
Trukmė
2-5 valandos
Galimas amžius
neribojamas
Veiklos laikotarpis
balandis - spalis
Apranga
sportinė, patogi

Plaukimas baidarėmis Dzūkijoje 

Graži kaimo turizmo sodyba "Dzūkijos uoga" organizuoja baidarių nuomą bei stilingą poisį miško sodyboje. Plaukimas baidarėmis Dzūkijoje su sodybos nuoma nakvynei.  Vandens turizmo pramogų rganizavimas 8-15 žmonių kolektyvams Dzūkijos nacionaliniame parke. Baidarės Ūla Merkiu ir Grūda Dzūkijos nacionalinio parko teritorijoje. Parenkame plaukimo maršrutus, organizuojame žmonių transportavimą.Baidariu nuoma su nakvyne sodyboje ir pirtimi.

Baidarių nuoma

 

Sodybos kontaktai ir kainos >>

Sodybos nuoma Facebook >>

Poilsis sodyboje Youtube >>

Splywy kajakowe i willa wakacyjna do wynajęcia w Druskiennikach  >>

 

Kitos patirtys
Pirties namelis
Pirties namelio nuoma.
Skaityti
Atpalaiduojantis viso kūno masažas
Atpalaiduojantis masažas yra viena populiariausių masažo formų visame pasaulyje. Tai švelni, raminanti ir kūno harmoniją suteikianti procedūra, kuri padės Jums pailsėti po dienos darbų, nuimti stresą, įtampą ir pasinerti į teigiamų emocijų sūkurį. Atpalaiduojantį masažą rekomenduojama atlikti žmonėms, kurie nuolat stresuoja, dirba sunkų protinį ar fizinį darbą yra nuolat pavargę, sunkiai atsipalaiduoja. Masažas gerina kraujotaką, medžiagų apykaitą, regeneruoja raumenis,...
Skaityti
Apžvalginė kelionė lėtaeigiu kateriu „Petrusiukas“
Skaityti
Sniego motociklai
Vištyčio sodybos šeimininkai ras Jums tinkamų žiemiškų paslaugų. Šaltu oru kraują kaitinti gali adrenalinas, kai apie šaltuką galvoti laiko tiesiog nelieka. Šitaip Jus sušildyti gali sniego motociklai, t ik turėkite omenyje, kad šaltis bus nebaisus, jei būsite su tinkama apranga bei avalyne. Didelis privalumas yra tas, kad nepaisant to, ar esate pradedantysis, ar senas žiemos pramogų vilkas, smagios akimirkos vis tiek aplankys.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai