(0)

Pirtelė miško apsupty

Miegamų vietų skaičius
1 - 8
Kaina
30 - 50 €
Papildoma informacija
Pirtį galima užsisakyti tik kartu su namelio nuoma, kurio kaina priklauso nuo asmenų skaičiaus ir poilsio trukmės.

Pirties namelis skirtas iki 8 žm. Į pirties kaina įskaičiuotos vantos, kepurėlės ir didelės lininės paklodės kiekvienam.

Kitos patirtys
Žygis į pelkę
Skaityti
Pažintinis žygis
Sodybos svečiai gali pasirinkti pramoką "Pažintinį žygį". Tai ramus pasivaikščiojimas aplink apylinkes, kurio metu dalyviai išgirs neįtikėtinus mitus, istorinius faktus ir įdomius pasakojimus. Susipažins su UNESCO nematerialaus paveldo saugomais objektais. Pažins Lietuvai labai svarbų Vilkijos miestelį. Žygio metu iškyla ir įvairių išbandymų kuriuos įveikti padeda tik komandinis darbas.
Skaityti
Kubilas - lauko pirtis
Sodyboje yra dvi lauko pirtys – kubilai. Juose vanduo įkaitinamas iki 39 – 45 Celsijaus laipsnių, tad mėgautis šiluma gryname ore, po atviru dangumi ir grožėtis gamtos vaizdais galima net per didžiausius žiemos šalčius. Didesniame kubile vienu metu gali kaitintis iki 10 asmenų, mažesniame – iki 7.
Skaityti
Tradiciniai žemaitiško darželio augalai
Sodyboje surinkta ir auginama daug tradicinių Žemaitijos krašto augalų. Žinome, kad nuo seno, kiekviena sodyba puošėsi savo gėlių darželiu. Gėlės buvo auginamos dėl grožio, magiškų ir vaistinių savybių. Atvykę turėsite galimybę pamatyti ir sužinoti apie čia auginamus augalus, pamatyti sodybos augalų kolekciją. Išgirsite istorijų apie darželio tradicijas. Ragausime ūkyje pagamintų įvairių arbatų. Išbandysime savo intuiciją, gaminsime arbatas...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai