(0)

Baltiška pirtis

Kaina
Nuo 200 €
Trukmė
4 val.
Papildoma informacija
Pirties programą praves profesionalūs pirtininkai.

„Geriau vieną kartą išbandyti, negu šimtą kartų išgirsti”! – labiausiai tinkantis posakis šiai pramogai. Kviečiame vakarą praleisti Lietuviškoje pirtyje, dar kitaip vadinamoje – baltiška pirtimi.

Pirtininkai Greta ir Konradas sudaužys į šipulius visus mitus apie pirtį ir net didžiausius pirties nemėgėjus pavers šios procedūros aistruoliais. Vakaro metu suprasite, kiek daug gajų ir tikrai klaidingų teiginių pasakojama apie pirtį: kad ten reikia kentėti karštį, kad negalima atidaryti pirties durų, kad ten LABAI karšta, kad čia tiesiog prausiamasi ar švenčiama, ir dar daug kitų pirties įvaizdį gadinančių dalykų.
Smagu, kad keičiasi pirties kultūra ir atsiranda vis daugiau žmonių besidominčių ir atrandančių pirtį iš naujo. Tokią pirtį, kuri nepanaši į kančių kambarį, o atvirkščiai – atpalaiduojanti, kvapni, glostanti malonia šiluma, išlaisvinanti, atnaujinanti. Tiesiog, tai reikia išbandyti.
Papasakosime išlikusią istoriją apie lietuvišką garinės pirties tradiciją, pravesime ritualinę pirties programą, išmokinsime kaip reikia elgtis pirtyje, kad po pirties jaustumėtės labiau pažinę save, nusimetę įtampas, baimes ir stresus.

Pirtis nuomojama tik su mūsų vedama programa. Pirties, be programos ir mūsų pirtininko, - nenuomojame.

  • Ritualinės pirties kaina: 250EUR. Trukmė: 3-4 val. (iki 4 asmenų)
  • Papildomas asmuo 40EUR
Kitos patirtys
Pirties namelis
Pirties namelio nuoma.
Skaityti
Gimtadieniai, išleistuvės, krikštynos
UAB “Vėjų fėja“ organizuoja teatralizuotas, kūrybines šventes. Šventė gali vykti Vėjų fėjos edukacinėje sodyboje arba Jūsų erdvėje. Vaikams pasirinkite šou programą su pasakų personažais, kurioje daugybė žaidimų, konkursų, šokių, dainelių, smagių pasivaržymų, kūrybos valandėlė ir savo rankomis sukurti darbeliai. Jaunimui ir suaugusiems organizuojame meninius-kūrybinius gimtadienius ir šventes. Gaminame papuošalus, tapome ant...
Skaityti
Dešimties vietų plausto nuoma
Skaityti
Orientacinis baidarių žygis Merkio upe
Mes kviečiame atvykti į Dzūkiją ir išbandyti šią naują pramogą "Grikučio" sodyboje, Varėnos rajone, Pamerkių kaime. Siūlomo maršruto ilgis apie 18 km. Atvykus į sodybą paliekate daiktus ir automobilius, o svarbiausia - užsiimate lovas arba palapines nakvynei. Išdaliname užduotis ir nuvežame į plaukimo pradžią. Visus parplaukusius į sodybą vaišinsime ypatinga sriuba. Nugalėtojus apdovanosime. Pailsėję, pėsčiomis keliausime prie ąžuolo, kur...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai