(0)

Dzūkiškos bandos

Kaina
4 - 5,5 €
Atostogaudami kaime, gamtos apsuptyje, netoli Geležūnų kaimo išbandykite edukacinę programą „Dzūkiškos bandos“. Programos trukmė 2 val., kurią gali mėgautis ir suaugę, ir vaikai.
Šioje programoje susipažinsite:
  • su bulvinių dzūkiškų bandų paruošimu ir kepimu ant kopūsto lapo duonkepės krosnyje;
  • patys turėsite galimybę pašauti bandą nuo ližės krosnyje;
  • su įvairiais bulvių patiekalais;
  • kol bandos keps, galima aplankyti Nemajūnų krašto lankomas vietas.
Kitos patirtys
Masažai sodyboje "Sveikatinimas kaime"
Aš - Loreta Mieliauskienė, esu masažuotoja daugiau nei 15 metų. Praktikuoju tailandietišką, taurinę, energetinę terapiją kaime. Susisiekite su manimi ir tikrai išspręsime Jūsų sveikatos problemą ar tiesiog maloniai atsipalaiduosime. Visus mano atliekamus masažus galite rasti ČIA.
Skaityti
Pasiplaukiojimas jachta
Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas. Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 
Skaityti
Baltiška pirtis
„Geriau vieną kartą išbandyti, negu šimtą kartų išgirsti”! – labiausiai tinkantis posakis šiai pramogai. Kviečiame vakarą praleisti Lietuviškoje pirtyje, dar kitaip vadinamoje – baltiška pirtimi. Pirtininkai Greta ir Konradas sudaužys į šipulius visus mitus apie pirtį ir net didžiausius pirties nemėgėjus pavers šios procedūros aistruoliais. Vakaro metu suprasite, kiek daug gajų ir tikrai klaidingų teiginių...
Skaityti
Pirties namelis
Pirties namelio nuoma.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai