(0)

Kubilas

Kitos patirtys
Pirtis su jacuzzi
Mėgstantiems didesnę prabangą –  Petrauskų sodyboje į rengta SPA zona – didelė 10 vietų “Jacuzzi” su masažo burbulais ir spalvingų apšvietimu. Didelė moderni pirtis, pro kurios langą atsiveria nuostabus vaizdas i kiemą. Įsikaitinus pirtelėje galima paplaukioti bei panardyti baseine, esančiu mūsų kiemelyje.
Skaityti
Žygis į pelkę
Skaityti
Šventinių meduolių kepimas ir puošyba
Atvykę į Rumšiškes, Lietuvos liaudies buities muziejaus miestelį, į seną kepėjo namą (iš Musninkų miestelio), galėsite dalyvauti edukacinėje programoje. Jos metu sužinosite apie meduolių kepimo ypatumus, tradicijas, paragausite skirtingos tešlos meduolių, pabandysite keliais būdais juos pasigaminti ir pasipuošti. Meduolius gaminsite naudojant specialias medines formeles arba tiesiog rankomis. Iškepti meduoliai bus puošiami įvairių spalvų...
Skaityti
Šaudymas iš lankų
Tai Jūsų galimybė patirti dar neatrastus dalykus ir puikiai praleisti laiką pramogaujant. Šaudymas vyksta į taikinius keturiais lankais į apvalius popierinius taikinius. Instruktorius Jus pamokys, kaip reikia naudotis inventoriumi ir padės šaudymo metu.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai