(0)

Garinės ir lietuviškos pirties kompleksas

Kaina
Nuo 40* €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
*Daugiau nei 10 žmonių, vienam asmeniui - 4 Eur/val. Vanta - 8 Eur. Kainos nurodytos su PVM. Banko kortelių neaptarnaujame.
Kitos patirtys
Lietuviškos pirties ritualas
Lietuviškos pirties ritualai – tai pirties paslaugos sveikatos ir savijautos gerinimui bei grožio puoselėjimui: vanojimas įvairiomis vantomis, garų terapija, vaistažolių arbatos, kūno šveitimas natūralios sudėties mišiniais, įtrynimas aliejais, medumi ir t.t.
Skaityti
Pramoginis keltas "Švyturys"
Pasiplaukiojimas pramoginiu laivu "Švyturys" po Bebrusų ežerą paįvairins Jūsų laisvalaikį ar šventę. Nuostabiame ežero gamtovaizdyje galėsite įamžinti gražiausias savo šventes ar poilsio akimirkas. Kartu su pasiplaukiojimu galėsite ant denio išsikepti šašlyko, pasikaitinti kelte esančioje saunoje ar atsigaivinti išsimaudant ežere.   
Skaityti
Lino kelias
Atostogaudami kaime, Geležūnų kaime, nepraleiskite progos sužinoti istoriją apie Lino kelią. Edukacinės programos trukmė 1,5 val. Programa skirta vaikams ir suaugusiems. Paslaugos, kurios yra išvardintos apačioje yra užsakoma iš anksto. Šioje programoje: pamatysite teatralizuotą lino kelią, kurį pristatys Nemajūnų bendruomenės santalkos etnografinis ansamblis; susipažinsite su senoviniais darbo įrankiais, galėsite patys pabandyti su jais dirbti;...
Skaityti
Kubilas
Kubilas skirtas ne tik vynui laikyti ar kopūstams rauginti. Siūlome vis labiau Lietuvoje ir Šiaurės Europoje populiarėjančią pramogą – maudynes kubile, kitaip vadinamoje japoniškoje vonioje („ofuro“). Tai ne vieną šimtmetį skaičiuojanti ir gilias tradicijas turinti procedūra, skirta ne tik kūno prausimui, bet ir šiltam laiko praleidimui su artima kompanija. Kubilas puikiai ,,nuramina” rūpesčių, streso, greito gyvenimo tempo nuvargintus...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai