(0)

Pirtis

Ilsėdamiesi kaimiškoje aplinkoje, nepraleiskite progos pasimėgauti pirties teikiamamais malonumais! 

Kitos patirtys
Kibinų edukacinė programa
Pristatymo metu trumpai papasakojamos karaimų patiekalų savybės, parodomas gamybos procesas, diskutuojama, atsakoma į svečių klausimus. Suteikiama galimybė pamatyti gaminimo procesą ir paragauti tautinio paveldo patiekalo, gaminto Jūsų akivaizdoje, kibinų.
Skaityti
Baidarių nuoma Dubysoje
Penkios skirtingos plaukimo baidarėmis trasos tiks net patiems išrankiausiems. Užtenka užsisakyti baidarių nuomą, o visais organizaciniais darbais bus pasirūpinta, tad svečiams beliks tik mėgautis iškyla. Norintys pratęsti poilsį kerinčios gamtos apylinkėse, po plaukimo, gali atsipalaiduoti stovyklavietėje esančioje pirtyje ar kubile bei apsistoti stovyklavietės namelyje.
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalai
RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.
Skaityti
Dviračių žygiai ir turai Dzūkijos nacionaliniame parke
Dviračių ir pėsčiųjų žygiai po Dzūkiją Kaimo turizmo sodyba "Dzūkijos uoga" organizuoja dviračių žygius ir pėsčiųjų turus po Dzūkijos nacionalinį parką. Pažintiniai žygiai dviračiais organizuojami tiek grupėms, tiek ir individualiai. Neturintiems dviračių, organizuojame jų nuomą. Dėl dviračių žygių Dzūkijoje kreipkitės:   Dzūkijos uoga kontaktai >> Sodybos su pramogomis kreipkitės:  [email protected]   ...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai